Здравейте може ли някои да каже къде мога да намеря смесител за бойлер на дърва от стария модел?

Прикачен файл
кран.jpg (48.74 KиБ) Видяна 11566 пъти
Прикачен файл

))
))gogyto написа:Там има чучурче с още един кран и не тече от душа. Като обикновена канелка е. Ако ще ползваш само душа го запуши.ivanovbg написа:Отдолу влиза водата. От ляво и отдясно са кеклите за студена и топла вода.A отпред има още един отвор или просто така ми се струва, то ако е така мога да сменя изцяло тоя смесител с друг извън бойлера.....прав ли съм?

ivanovbg написа:Ако не е проблем снимай го когато ти е удобно...иначе ето я идеята дали ще стане, пак казвам тоя оригиналния смесител го мятам в коша..ако не мога да го възстановя, още не съм го купил но тези дни и това ще стане 40лв къде не са заминали :DDDgogyto написа:Там има чучурче с още един кран и не тече от душа. Като обикновена канелка е. Ако ще ползваш само душа го запуши.ivanovbg написа:Отдолу влиза водата. От ляво и отдясно са кеклите за студена и топла вода.A отпред има още един отвор или просто така ми се струва, то ако е така мога да сменя изцяло тоя смесител с друг извън бойлера.....прав ли съм?
Имам такъв на тавана и ако искаш мога да го снимам.

Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: