Здравейте може ли някои да каже къде мога да намеря смесител за бойлер на дърва от стария модел?
Прикачен файл
кран.jpg (48.74 KиБ) Видяна 11183 пъти
Прикачен файл
gogyto написа:Там има чучурче с още един кран и не тече от душа. Като обикновена канелка е. Ако ще ползваш само душа го запуши.ivanovbg написа:Отдолу влиза водата. От ляво и отдясно са кеклите за студена и топла вода.A отпред има още един отвор или просто така ми се струва, то ако е така мога да сменя изцяло тоя смесител с друг извън бойлера.....прав ли съм?
ivanovbg написа:Ако не е проблем снимай го когато ти е удобно...иначе ето я идеята дали ще стане, пак казвам тоя оригиналния смесител го мятам в коша..ако не мога да го възстановя, още не съм го купил но тези дни и това ще стане 40лв къде не са заминали :DDDgogyto написа:Там има чучурче с още един кран и не тече от душа. Като обикновена канелка е. Ако ще ползваш само душа го запуши.ivanovbg написа:Отдолу влиза водата. От ляво и отдясно са кеклите за студена и топла вода.A отпред има още един отвор или просто така ми се струва, то ако е така мога да сменя изцяло тоя смесител с друг извън бойлера.....прав ли съм?
Имам такъв на тавана и ако искаш мога да го снимам.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: