Най - вълнуващия въпрос зимно време.
pspavlov - помощник
n.ganev написа:
pspavlov написа:
Как може да се избегне това, мисля си за упс със чиста синусоида.
Точно така. Това енеобходимо за да модулира вентилатора.
И аз така си мисля
n.ganev - майстор
:? Ако можех и аз да мисля #-o познай какво щеше да се случи?
димитар кисиов - специалист
pspavlov написа:
LazarGanev написа:
Всички горелки са така, направено е за безопасност. Е, колко често спира тока?
Може да спре 3 пъти за десет минути , може и веднъж на ден, различно е но си спира редовно
А за другите уреди в къщата ще имали защита
LazarGanev - "Велик майстор"
pspavlov написа:
LazarGanev написа:
Може да спре 3 пъти за десет минути , може и веднъж на ден, различно е но си спира редовно
Принципно такова спиране за минути не пречи на отоплението - горелката си спира и си тръгва сама. ЮПС не мога да препоръчам като модел - може да пробваш, ако наистина си сигурен, че е качествен и скъп. Масовите, които се предлагат по 150-200-300лв не стават и може да направят проблеми дори
pspavlov - помощник
димитар кисиов написа:
pspavlov написа:
LazarGanev написа:
А за другите уреди в къщата ще имали защита
Хладилника за сега е железен, други не са включени
pspavlov - помощник
LazarGanev написа:
pspavlov написа:
LazarGanev написа:
Принципно такова спиране за минути не пречи на отоплението - горелката си спира и си тръгва сама. ЮПС не мога да препоръчам като модел - може да пробваш, ако наистина си сигурен, че е качествен и скъп. Масовите, които се предлагат по 150-200-300лв не стават и може да направят проблеми дори
Забелязах че си тръгва сама, впечатления от техногама модел s400 (400w) да имаш?
n.ganev - майстор
Трябва да е сигурно и гарантирано че има чиста синусоида.
n.ganev - майстор
А такаааа :razz: Вече пристигнаха няколко бройки от това и да видим сега кон боб яде ли?
https://www.youtube.com/watch?v=mffZU2TfA4U
n.ganev - майстор
Днес взех една комбинацийка EXSPERT 20 + RB 20. Честито на новият собственик :partyman: . Като махна целуфанчето ще снимам хубавеца, който е вече без " сутиен " / без горната врата /. Знам че ще завалят въпроси относно камината и затова предварително отговарям:
- Ще работи и с нискокалорични пелети дори и от сл. люспа но за сл.л. ще иска чистене на 12 часа
- Ще бъде в два варианта - с вградена помпа и РС и без последните
- Ще бъде лесна и удобна за обслужване както от инсталатори така и от ползватели
- Ще ВЗЕМА ПЪРВИТЕ ТРИ произведени в посока Дряново :cool:
ОБАЧЕ
- Ще се наложи да поизчакаме за продукта в изчистен търговски и потребителски вид до около август - септември т.г. :oops: .
upr
Привет на всички!
Моят първи въпрос в този форум е имат ли някакви недостатъци комбинираните котли (за дърва и пелети) спрямо тези само за пелети? За Грейко естествено иде реч. От фирмата ме агитират за котел само на пелети, но това донякъде е разбираемо - цената е една и съща, е комбинираните котли имат една врата в повече. Все пак си е разход и разправия да се направи. Повече клоня към комбинирания котел, защото съм селско чедо и дърва от градината изпадат редовно, но все пак се колебая и търся повече информация. Благодаря предварително за мненията.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: