n.ganev написа:И аз така си мисляpspavlov написа:Как може да се избегне това, мисля си за упс със чиста синусоида.Точно така. Това енеобходимо за да модулира вентилатора.

n.ganev написа:И аз така си мисляpspavlov написа:Как може да се избегне това, мисля си за упс със чиста синусоида.Точно така. Това енеобходимо за да модулира вентилатора.
pspavlov написа:А за другите уреди в къщата ще имали защитаLazarGanev написа:Всички горелки са така, направено е за безопасност. Е, колко често спира тока?Може да спре 3 пъти за десет минути , може и веднъж на ден, различно е но си спира редовно
pspavlov написа:Принципно такова спиране за минути не пречи на отоплението - горелката си спира и си тръгва сама. ЮПС не мога да препоръчам като модел - може да пробваш, ако наистина си сигурен, че е качествен и скъп. Масовите, които се предлагат по 150-200-300лв не стават и може да направят проблеми дориLazarGanev написа:Всички горелки са така, направено е за безопасност. Е, колко често спира тока?Може да спре 3 пъти за десет минути , може и веднъж на ден, различно е но си спира редовно
димитар кисиов написа:Хладилника за сега е железен, други не са включениpspavlov написа:А за другите уреди в къщата ще имали защитаLazarGanev написа:Всички горелки са така, направено е за безопасност. Е, колко често спира тока?Може да спре 3 пъти за десет минути , може и веднъж на ден, различно е но си спира редовно
LazarGanev написа:Забелязах че си тръгва сама, впечатления от техногама модел s400 (400w) да имаш?pspavlov написа:Принципно такова спиране за минути не пречи на отоплението - горелката си спира и си тръгва сама. ЮПС не мога да препоръчам като модел - може да пробваш, ако наистина си сигурен, че е качествен и скъп. Масовите, които се предлагат по 150-200-300лв не стават и може да направят проблеми дориLazarGanev написа:Всички горелки са така, направено е за безопасност. Е, колко често спира тока?Може да спре 3 пъти за десет минути , може и веднъж на ден, различно е но си спира редовно
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: