fikata написа:Какво ти пречеше да си остане старата тема и да пуснеш нова. Все на някой старата тема можеше да му послужи.Точно, защото реших, че ще се появи някой навъсен колега да ме пита "Защо трябваше да оспамиш с втора тема?! Не можа ли да си пишеш в твоята по тевоя казус?!". В крайна сметка казусът ми се промени, от там и темата. Ейй, няма угодия.
И кво сега, всички дали мнения по старата тема трябва да си ги трият ли?
![]()
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
imarh
- специалист
32 мнения в "Обемен бойлер ELDOM 10 1.5KW ?"
imarh
- специалист
Да споделя - Юнга, като едно време(поне на външен вид), 3.5kW моделът - тотална трагедия. Водата едвам църцори(налягането на вилата ми е идеално - с маркуча мога да си мия колата все едно съм с водоструйка). Независимо топла/студена. Даже и не стигнах до контакта да го включа. Ммонтажа към тръбата е уникално нестабилен. Цялата конструкция се държи на магия от 1-2 витки на редуцир-вентила(може би проблема с налягането е баш в него) към тръбата. Едвам успях да го върна в магазина. И кому е нужно да зареждат такива боклуци и да се плашим после с КЗП и т.н....
Тани
- модератор
Е не се прави така!
Смяташ ли, че си единствения с подобен казус. А дори да си единствен, етиката не позволява да си променяш мнението след като някой вече е писал след тебе. А в случая, не само че има писали след тебе, а си затрил и темата на дискусията. Нашите отговори висят безцелно и не отговарят на нищо. Не ти ли е неудобно за загубата на времето на всички, които ти помогнаха? Ще те помоля да възстановиш всички въпроси, които си изтрил, за да имаш право да очакваш отговори на други въпроси в бъдеще!
Смяташ ли, че си единствения с подобен казус. А дори да си единствен, етиката не позволява да си променяш мнението след като някой вече е писал след тебе. А в случая, не само че има писали след тебе, а си затрил и темата на дискусията. Нашите отговори висят безцелно и не отговарят на нищо. Не ти ли е неудобно за загубата на времето на всички, които ти помогнаха? Ще те помоля да възстановиш всички въпроси, които си изтрил, за да имаш право да очакваш отговори на други въпроси в бъдеще!
imarh
- специалист
Тани написа:Е не се прави така!
Хубаво. Но ще трябва да ми дадеш права да редактирам първите си няколко мнения, защото липсва бутон [промени].
imarh
- специалист
Добре, Щом държиш.
Заглавие: 4kW на 2.5мм2 мостов?
1. 4Kw през 2.5mm2 ще минат ли без да загряват кабела особено, докато се измияе една тенджера, 2-3 чинии и 4-5 вилици? Говорим за протичен бойлер за вила.
2. Хайде, аз ще се оправя. Малко или много имам идея какво и къде да гледам. Макар, че не питах за спесификации, формули и кой колко e учил и преучил. Питах за някой имал същият казус и да ми отговори на база опит. Не на база теория. За това и има една приказка - "Не питай старило, ами патило!" Ами ако питаше някой дядо - бивш лекар или шофьор, или някой художник или миньор, или пък пилот или готвач?....Замислял ли си се тогава колко полезно би било мнението ти?
3. Значи ако не е електротехник - "Такива нямат работа да пипат по тоците!". Ако е електротехник - "Абе ти като си електротехник защо питаш по форумите?!". Еййй, няма угодия....
Заглавие: 4kW на 2.5мм2 мостов?
1. 4Kw през 2.5mm2 ще минат ли без да загряват кабела особено, докато се измияе една тенджера, 2-3 чинии и 4-5 вилици? Говорим за протичен бойлер за вила.
2. Хайде, аз ще се оправя. Малко или много имам идея какво и къде да гледам. Макар, че не питах за спесификации, формули и кой колко e учил и преучил. Питах за някой имал същият казус и да ми отговори на база опит. Не на база теория. За това и има една приказка - "Не питай старило, ами патило!" Ами ако питаше някой дядо - бивш лекар или шофьор, или някой художник или миньор, или пък пилот или готвач?....Замислял ли си се тогава колко полезно би било мнението ти?
3. Значи ако не е електротехник - "Такива нямат работа да пипат по тоците!". Ако е електротехник - "Абе ти като си електротехник защо питаш по форумите?!". Еййй, няма угодия....
imarh
- специалист
nikolovvd написа:С горно или долно включване - под или над мивката ще го инсталираш?Нека да е над мивката ако има значение за препоръката за конкретен модел.
С терморегулатор или с "твърдо" зададена температура?
Какъв трябва да е обема?
До колко лева да е цената?
Може и да е с терморегулатор.
5-10л
Просто искам да го сложа и да работи и тече(не църцори) топла вода и да забравя за него поне 3 год., а не да се замимаяаю с демонъаж/монтаж, сервизи, кзп-та и т.н.
До 150лв.
Тема "Обемен бойлер ELDOM 10 1.5KW ?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература