Нека намерим най-тънките цени.
Tiger221 - специалист
По темата с доставките. Да кажем ,че съм продавач. Качил съм детайлни снимки,описал съм всичко. И все пак купувачът откаже пратката (например не е огледал добре снимките и се окаже,че няма да му свърши работа продуктът).Или да кажем ,че продавате дрехи или обувки,продавачът може ли всеки път да плаща,ако обувките не станат на клиента. Не е ли по-коректно клиентът да си заплати в двете посоки. Аз,когато съм си поръчвал нещо и не го взема си плащам и в двете посоки,дори и да не е сложена тази опция. Като продавач,по принцип я слагам тази опция, но ако стоката ми е повредена или ако има нещо,което не съм описал,поемам аз в двете посоки транспорта. Като цяло почти нямам върнати пратки и некоректно отношение.
Като ходите в лидл или някой друг магазин и ако не харесате нещо ,което сте харесали в брошурата , плащат ли ви бензина?
Chefo77 - майстор
Аз лично приемам твоите доводи.
Но как би реагирал, ако аз ти снимам един нов ... перфоратор, да речем (или нови маратонки, все тая), а ти изпратя нещо, което не работи, има счупени части, скъсани/изцапани елементи, т.е. най-малкото външния вид не отговаря на това, което съм обявил, че продавам? Би ли се съгласил да заплатиш транспортните разходи в двете посоки, ако аз разчитам на това, че "щеш не щеш ще го вземеш, само да не си назад"?
Коректността е най-важна в тези покупко-продажби, за жалост обаче винаги се намира някой тарикат, който да си пробутва боклуците или пък да се прави на интересен - "Или ми намали цената, или си го прибирай".
Отклоняваме темата, извинявам се.
Andisi
Tiger221 написа:
По темата с доставките. Да кажем ,че съм продавач. Качил съм детайлни снимки,описал съм всичко. И все пак купувачът откаже пратката (например не е огледал добре снимките и се окаже,че няма да му свърши работа продуктът).Или да кажем ,че продавате дрехи или обувки,продавачът може ли всеки път да плаща,ако обувките не станат на клиента. Не е ли по-коректно клиентът да си заплати в двете посоки. Аз,когато съм си поръчвал нещо и не го взема си плащам и в двете посоки,дори и да не е сложена тази опция. Като продавач,по принцип я слагам тази опция, но ако стоката ми е повредена или ако има нещо,което не съм описал,поемам аз в двете посоки транспорта. Като цяло почти нямам върнати пратки и некоректно отношение.
Като ходите в лидл или някой друг магазин и ако не харесате нещо ,което сте харесали в брошурата , плащат ли ви бензина?
Значи точно за некоректните потребители писах, че се пазарят едва чак като дойде стоката при тях и я отказват на общо основание, това не го одобрявам. А и както написах не става дума за дрехи или обувки. Отделно, продавача не ме информира, че ще се наложи да платя и в двете посоки транспорта при несъотвествие, снимките може и да са от нета качени, как да знаеш, че е същия продукт. Написах какво аз искам да огледам. Досега не съм подвеждал никой и не съм връщал стока по каквато и да било причина. Аз питах има ли проблем, казаха ми няма. Проверявам на място и ако е така, няма какво да връщам, но ако не е така, аз ли трябва да плащам за лъжите на продавача? От Лидъл не ти дават пари за бензин, но може да върнеш продукта в магазин който ти е най-удобен и после те си поемат транспорта. По принцип като продаваш нещо, винаги има шанс да те набутат, точно затова писах, че няма решение на този проблем, който да удовлетворява двете страни. Как от Еконт ще разберат, че аз действително съм поръчал тази стока, а не е пратена нарочно/погрешка? Основно това питах. Разбирам, че темата е чуствителна, защото много хора разчитат да вземат някой лев и после като се окаже, че трябва те да платят вместо на тях не е приятно и никога не съм толерирал подобно отношение.

Съгласен съм с колегата Chefo77. И да и аз съжалявам за спама. Просто исках да питам други дали са имали такива ситуации.
anabolicbeast - специалист
Малко офф.. Другата седмица нищо като за по темата.
jika777 - напреднал
Tiger221 написа:
не неми плаща бензина лидъл,но на следващия ден ще ми приеме стоката обратно и разхода за бензин ще ми е най-малкия проблем сравнение с безкрайното обяснение по тела с някой велик продавач от продавалник,а ако е уред купен от който и да е магазин има ГАРАНЦИИЯ 1,2 или 3г.,а продавалник ако ти звъна след месец кво ще ми отговориш за гаранцията
Andisi
anabolicbeast написа:
Има ли я някъде новата брошура колега?
anabolicbeast - специалист
Andisi написа:
anabolicbeast написа:
Има ли я някъде новата брошура колега?
В интернет я няма, взех я от магазина. Италианска седмица.
resistbody - майстор
Vacvi написа:
Моля, помогнете!
Акумулаторен винтоверт PABS 18-Li B3, закупен от Лидл през 2013г.
След поставяне на батерията в зарядното, свети постоянно червения светодиод.
Искам да разбера проблема в зарядното ли е или в батерията.
Колко волта трябва да "вади" зарядното и евентуално какво друго да измеря без да нарушавам условията на гаранцията, за да преценя, кое от двете да пратя за ремонт.
Моят 10.8в беше същата работа, нищо не мерих, направо го занесох в най-близкия ми лидъл(беше купуван от другаде). Попитаха ме дали искам да ми върнат парите или да го отремонтират, тъй като ми трябва поисках да го отремонтират, и след известно време ми се обадиха да си го взема от магазина(този в който го оставих). Имах късмет че бях в Пловдив, иначе трябваше да се разкарвам само за това...
presar - специалист
И пак в Пени маркет ADW, ABRAHAM DIEDERICHS за 5 лева 9 свердла за камък карбонова стомана С 45

Изображение Изображение Изображение
stan73 - майстор
Вчера купих такива за 7 лева за едни приятели. Изглеждат хубави...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: