Баси яката ножица, къстъм изпълнение. Миналата година си прещипах корема до кръв с една такава и още имам 2 белега като от кобра 

brum написа:Гаранцията не е ли само за фабрични дефекти? Т'ва с прекъснатият кабел след 2 години работа как се вписва към тях?
kuger написа: Струва ми се, че ти е избегала гаранцията, механична повреда вследствие неправилна експлоатация. Това ще ти пишат. Ако целта ти е да я смениш с нова, може да пробваш, ама каква е гаранцията да попаднеш на добър:?Кугерски...умен човек ми изглеждаш.
Скъси му кабела и си в играта.
Ако не знаеш как, носиш ми го, носиш и почерпка, естествено и го оправям![]()
bulhomes2 написа:Ти би ли уважил такава гаранция? Представи си, че произвеждаш нещо. 2 години след като го купи някой ти го връща, щото го бил изпуснал.Аз кво бих уважил няма значение
mitko64 написа:Днес отнесох и трите вида ножици. Даже ги пробвах, ама не съм професионлист та мога да ги сравня с едни български щипалки, дето съм си докарал сума ти хематоми по бедрата и шкембето. Та ако ги сравнявам, българските едва ли някога ще ги извадя пак от шкафа. На тези, лидълците , усилието значително по- малко, срезът по- чист, няма прехапвания и преплъзвания, режещите ръбове са насечени като сърп, та не приплъзва. С тези леви, десни рязах кръгчета с D 50=60mm, но малко щърбят на толкова малки диаметри. Рязах поцинкована 0,75мм- като масло, по- дебело имаше само неръждаема, та не ми се съсипваше. Сигурно има и други марки от сорта, но не знам ценово дали са в групата. Аз съм доволен от покупката, според моите нужди. Купих и ключовете, но не съм ги още разпечатал.Относно ножиците - и аз си купих 2 вида предният път, много съм доволен. И за племенникът ми купих, той е "картонджия" профи. Каза, че не са лоши, но те по принцип ползват и харесват Стенли с ХромМолибденВанадиева стомана. По-скъпи са, но им изкарвали година до година и 2 месеца, а лидълските около 2 месеца. А други ефтини - примерно Топекс или Топмастър от около 15 до 30 дни. (става въпрос за всекидневен и целодневен чанч)
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: