Нека намерим най-тънките цени.
radius - майстор
Баси яката ножица, къстъм изпълнение. Миналата година си прещипах корема до кръв с една такава и още имам 2 белега като от кобра :)
profesionalist_wood - майстор
Преди много години мислех да ходя при него да се обучавам щото ме влече ковачеството ама на,излязоха други неща та така
profesionalist_wood - майстор
Цигани са ми казвали че много се оплаквали от сина му.
stiv1961 - майстор
Той затова в интервютата хвали внуците и правнуците :) , ама хайде стига, че пак зе отнесохме :partyman:
mitko64 - майстор
Днес отнесох и трите вида ножици. Даже ги пробвах, ама не съм професионлист та мога да ги сравня с едни български щипалки, дето съм си докарал сума ти хематоми по бедрата и шкембето. Та ако ги сравнявам, българските едва ли някога ще ги извадя пак от шкафа. На тези, лидълците , усилието значително по- малко, срезът по- чист, няма прехапвания и преплъзвания, режещите ръбове са насечени като сърп, та не приплъзва. С тези леви, десни рязах кръгчета с D 50=60mm, но малко щърбят на толкова малки диаметри. Рязах поцинкована 0,75мм- като масло, по- дебело имаше само неръждаема, та не ми се съсипваше. Сигурно има и други марки от сорта, но не знам ценово дали са в групата. Аз съм доволен от покупката, според моите нужди. Купих и ключовете, но не съм ги още разпечатал.
nv952 - майстор
Бях забравил за въпроса който зададох.
brum написа:
Гаранцията не е ли само за фабрични дефекти? Т'ва с прекъснатият кабел след 2 години работа как се вписва към тях?
kuger написа:
Струва ми се, че ти е избегала гаранцията, механична повреда вследствие неправилна експлоатация. Това ще ти пишат. Ако целта ти е да я смениш с нова, може да пробваш, ама каква е гаранцията да попаднеш на добър:?
Скъси му кабела и си в играта.
Ако не знаеш как, носиш ми го, носиш и почерпка, естествено и го оправям :-D :-D
Кугерски...умен човек ми изглеждаш.
Мислиш ли че не мога да си го оправя сам :?: :lol:
На дрелката се случи същото обаче не снимах.
bulhomes2 написа:
Ти би ли уважил такава гаранция? Представи си, че произвеждаш нещо. 2 години след като го купи някой ти го връща, щото го бил изпуснал.
Аз кво бих уважил няма значение :wink:

Закарах го в магазина с картонената опаковка както го бях купил.
Касиерката го взе,поиска бележката извика управителя на магазина и го пита дали може да се върнат парите или може само да се подмени.
Тоя си въведе паролата в компа на касата и сега съм с 111лв по богат :lol:
Демек върнаха ми парите...без даже да отворят кутията :shock: :prayer:
mitko64 - майстор
Вообще не се изненадвам, нали са германска верига, важно е оборота да върви. Аз навремето така с един ъглошлайф от Глобус, му помлях колектора- засмука едни песъчинки, викам игорях 50 евро, ама изровихме касовата от миналата година и даже не отвориха кашона, да търсят причините. Лани преебах лагера на една Кредиа за фаянсови плочки, смениха си я хората, въпреки, че вината беше в мене. Абе случва се да сбърка човек, но има и които нарочно търсят рекламации, нарочно дефектират ползвани инструменти, та да си донесат в България нови.
stan73 - майстор
mitko64 написа:
Днес отнесох и трите вида ножици. Даже ги пробвах, ама не съм професионлист та мога да ги сравня с едни български щипалки, дето съм си докарал сума ти хематоми по бедрата и шкембето. Та ако ги сравнявам, българските едва ли някога ще ги извадя пак от шкафа. На тези, лидълците , усилието значително по- малко, срезът по- чист, няма прехапвания и преплъзвания, режещите ръбове са насечени като сърп, та не приплъзва. С тези леви, десни рязах кръгчета с D 50=60mm, но малко щърбят на толкова малки диаметри. Рязах поцинкована 0,75мм- като масло, по- дебело имаше само неръждаема, та не ми се съсипваше. Сигурно има и други марки от сорта, но не знам ценово дали са в групата. Аз съм доволен от покупката, според моите нужди. Купих и ключовете, но не съм ги още разпечатал.
Относно ножиците - и аз си купих 2 вида предният път, много съм доволен. И за племенникът ми купих, той е "картонджия" профи. Каза, че не са лоши, но те по принцип ползват и харесват Стенли с ХромМолибденВанадиева стомана. По-скъпи са, но им изкарвали година до година и 2 месеца, а лидълските около 2 месеца. А други ефтини - примерно Топекс или Топмастър от около 15 до 30 дни. (става въпрос за всекидневен и целодневен чанч)
Така, че за любители като нас - лидълските са си идеални.
П.П. И аз имах имам от старите български ножици, обаче хем дъвчат вече, хем с тях два пъти си защипах брутално коремът и кракът. Не ща и да ги погледна повече. Отвратителни са. :(

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: