• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Ел. инструментите. Консумативи.
koveslav - майстор
Аз още имам и ползвам от първите Елтоси,но онзи тип ключове би трябвало отдавна да са забранени.При тях е напълно възможно случайно включване по невнимание и са наистина опасни.На по-новите имаше още един допълнителен бутон отзад на дръжката,който трябва да натиснеш с палеца,за да се освободи и да може да се натисне пусковия.С тях може и да има все още някой модел на Спарки,но няма да е малък модел.Ще е за две ръце и поне 150мм диск.
Kirilpm - специалист
Ами щом го ползваш вероятно си забелязал че трябва доволно силно да се натисне ключа,за да тръгне машината,за толкова години работа един път се е включвал при мен случайно и то беше след настъпване,е настъпах и другия край на ключа и спря преди да е набрал скорости дори.Мен от този модел с ключето с зъбче адски много ме изнервят много са неудобни за една ръка.Този тип спусък на мен най ми харесва,макар и ъглошлайфа да не е удобен за работа с една ръка http://www.bulmarket.com/images_p/image ... %D0%B5.jpg
koveslav - майстор
Включвал ми се е и от неволно изтърван детайл върху ключа.На новите няма как да стане.
koveslav - майстор
Май не разбрахте въпроса на човека-баща му имал проблем с пръстите и не може да ПЛЪЗГА,а само да НАТИСКА бутон.Около това се въртят всички разговори,а не около личните ни предпочитания и виждания.В такъв смисъл ключовете с допълнително блокиращо бутонче,евентуално може да се окажат най-удачни от сега произвежданите по-съвременни варианти.Най-старите ги няма вече,това е ясно.
chapara - майстор
koveslav написа:
Май не разбрахте въпроса на човека
Изображение
koveslav - майстор
Този ключ се плъзга,а не се натиска за старт.
mgbagera - специалист
http://tomika.bg/index.php/detail/view/813

Тази макита която ми предложихте истинска ли е или менте ? Ходих няколко дни подред в един магазин да ми я поръчат а те все ми казват че няма такъв модел. Показват ми каталога на макита и всичките модели са с 4 цифрен каталожен номер а тази е с 3 цифри (мт962) :? Днес ми се обаждат и казват че са я намерили и могат да ми я поръчат но била менте. Макита била продадена на китайците и въпросната мт962 била китайско менте :?
kalpev - специалист
Aхахахаххахахахха :-D :-D :-D
Сори, не се сдържах :rock: :rock: :rock:
Това е Maktec. Под бранда на Makita e, бюджетната им линия, но не е Makita. Но не е и менте. Много са добри за парите си.
Що не вземеш направо да си я поръчаш от Ники (Kumay), сайта вече си го упоменал. Eдва ли ще намериш по-коректен търговец.
anabolicbeast - специалист
Колега въпросният модел ако не се лъжа е точно с плъзгащ ключ. Варианта за който се сеща и покрива изискванията е за шлайф от Лидъл.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Ъглошлайф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: