Аз още имам и ползвам от първите Елтоси,но онзи тип ключове би трябвало отдавна да са забранени.При тях е напълно възможно случайно включване по невнимание и са наистина опасни.На по-новите имаше още един допълнителен бутон отзад на дръжката,който трябва да натиснеш с палеца,за да се освободи и да може да се натисне пусковия.С тях може и да има все още някой модел на Спарки,но няма да е малък модел.Ще е за две ръце и поне 150мм диск.
Ел. инструментите. Консумативи.
koveslav
- майстор
64 мнения в "Ъглошлайф"
Kirilpm
- специалист
Ами щом го ползваш вероятно си забелязал че трябва доволно силно да се натисне ключа,за да тръгне машината,за толкова години работа един път се е включвал при мен случайно и то беше след настъпване,е настъпах и другия край на ключа и спря преди да е набрал скорости дори.Мен от този модел с ключето с зъбче адски много ме изнервят много са неудобни за една ръка.Този тип спусък на мен най ми харесва,макар и ъглошлайфа да не е удобен за работа с една ръка http://www.bulmarket.com/images_p/image ... %D0%B5.jpg
koveslav
- майстор
Май не разбрахте въпроса на човека-баща му имал проблем с пръстите и не може да ПЛЪЗГА,а само да НАТИСКА бутон.Около това се въртят всички разговори,а не около личните ни предпочитания и виждания.В такъв смисъл ключовете с допълнително блокиращо бутонче,евентуално може да се окажат най-удачни от сега произвежданите по-съвременни варианти.Най-старите ги няма вече,това е ясно.
mgbagera
- специалист
http://tomika.bg/index.php/detail/view/813
Тази макита която ми предложихте истинска ли е или менте ? Ходих няколко дни подред в един магазин да ми я поръчат а те все ми казват че няма такъв модел. Показват ми каталога на макита и всичките модели са с 4 цифрен каталожен номер а тази е с 3 цифри (мт962)
Днес ми се обаждат и казват че са я намерили и могат да ми я поръчат но била менте. Макита била продадена на китайците и въпросната мт962 била китайско менте 
Тази макита която ми предложихте истинска ли е или менте ? Ходих няколко дни подред в един магазин да ми я поръчат а те все ми казват че няма такъв модел. Показват ми каталога на макита и всичките модели са с 4 цифрен каталожен номер а тази е с 3 цифри (мт962)

kalpev
- специалист
Aхахахаххахахахха
Сори, не се сдържах
Това е Maktec. Под бранда на Makita e, бюджетната им линия, но не е Makita. Но не е и менте. Много са добри за парите си.
Що не вземеш направо да си я поръчаш от Ники (Kumay), сайта вече си го упоменал. Eдва ли ще намериш по-коректен търговец.

Сори, не се сдържах

Това е Maktec. Под бранда на Makita e, бюджетната им линия, но не е Makita. Но не е и менте. Много са добри за парите си.
Що не вземеш направо да си я поръчаш от Ники (Kumay), сайта вече си го упоменал. Eдва ли ще намериш по-коректен търговец.
anabolicbeast
- специалист
Колега въпросният модел ако не се лъжа е точно с плъзгащ ключ. Варианта за който се сеща и покрива изискванията е за шлайф от Лидъл.
Тема "Ъглошлайф" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература