• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Andri01 - майстор
Търси от ЖП-те,те ползват такъв за придържащите планки на релсите :).
djshomi - напреднал
Колегата които си рекламира "Завода" е пълен ташак.Най-вероятно те ги правят и на шишков.Историята: Миналата година слагам неръждаем бойлер за няма и месец нагревателя проби като имаше 600 ома м/у корпус и нагревател. Чета тук в форума въпросната реклама и заминавам при тях че са много яки техните заводски нагреватели и ще си реша проблема, обяснявам какъв е бойлера и показвам за мостра зеленясалият ми нагревател " електрокорозия".Човека каза че сега нямат неръждавейка и каза ще направим пак меден с много добро покритие на хром.Казвам ок и си го чакам ,е жената щеше да ме изгони от нас 2 седмици го правиха .Слагам си го аз и си викам е това е няма се занимавам повече, е за 2 месеца същата работа .Гаранционен обаждам се човека казва ок донеси ще върнем парите или ще правим нов .Нося разбираме се за се направи такъв от неръждавейка и пак поне седмица го правиха .Взимам го слагам и викам край е да ма не за 2 седмици и работа от по 2 часа жената звъни и вика бе малко боцка водата .Свалям и тои цъфнал по ШЕВНАТА тръба и се огънал на гъз не потърсих гаранция безсмислено .Викам вече сменям производитела . Отивам при сираков казвам трябва ми неръждавейка показвам мостра след 3 дена беше в офиса на еконт вече над 1 месец нямам проблем.
Не правя реклама това е от моя опит последно съм решил и този ако даде фира в рамките на година СУХ, неръждавейка боилер и софиско поле това е спасението.Този извод е след доста четене в нета.
П.п Завода за нагреватели е малко по голямо гаражно ателие.
FM STEREO - специалист
Ако е занулен не трябва да "боцка", а при 600ома спрямо корпус трябва да ти изключи предпазителя, провери си зануляването!!! :partyman:
hidrazin - майстор
FM STEREO написа:
... а при 600ома спрямо корпус трябва да ти изключи предпазителя,...
Кой предпазител по-точно?
:partyman:
Andri01 - майстор
На комшийката от горе...не дъртата бе,внучката и! :partyman:
alsted - майстор
hidrazin написа:
FM STEREO написа:
... а при 600ома спрямо корпус трябва да ти изключи предпазителя,...
Кой предпазител по-точно?
Добре де, не намираш ли, че вече си постигнал върха на брой постове за минимум време и да почнеш да пишеш само по същество? Колко процента от изправните нагреватели е нормално да имат преход към корпус 600Ω? Дали причината не е ниското напрежение на мултицета и/или факта, че е "регистрирано на сухо"? Колко бушони има на един бойлер та питаш на кой точно? До кога ще продължаваш да се правиш на интересен и в този форум? Къде сте господа модератори?
hidrazin - майстор
alsted написа:
...До кога ще продължаваш да се правиш на интересен и в този форум? Къде сте господа модератори?
Докато има безинтересни като теб? :lol: Ти въобще защо се месиш като въобще не разбра за какво го питам?
Много ракии или ... ? Ми който не може, да не се хваща на хорото. :butthead:
valentino76bs - майстор
FM STEREO написа:
Ако е занулен не трябва да "боцка", а при 600ома спрямо корпус трябва да ти изключи предпазителя, провери си зануляването!!! :partyman:
0.38A Може да падне само дтз! 3kw=13oma!
alsted - майстор
alsted написа:
Дали причината не е ниското напрежение на мултицета и/или факта, че е "регистрирано на сухо"?
Четете като дявола евангелието!
valentino76bs - майстор
djshomi написа:
за няма и месец нагревателя проби като имаше 600 ома м/у корпус и нагревател.
alsted написа:
alsted написа:
Дали причината не е ниското напрежение на мултицета и/или факта, че е "регистрирано на сухо"?
Да прав си дано колегата е имал това впредвид...като каза за предпазителя!
alsted написа:
Колко процента от изправните нагреватели е нормално да имат преход към корпус 600Ω?
Това не зная само знам ,че от нов нагревател на бойлер ми е падала ИЗПРАВНА ДТЗ!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "нагревател за бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: