Търси от ЖП-те,те ползват такъв за придържащите планки на релсите
.
Колегата които си рекламира "Завода" е пълен ташак.Най-вероятно те ги правят и на шишков.Историята: Миналата година слагам неръждаем бойлер за няма и месец нагревателя проби като имаше 600 ома м/у корпус и нагревател. Чета тук в форума въпросната реклама и заминавам при тях че са много яки техните заводски нагреватели и ще си реша проблема, обяснявам какъв е бойлера и показвам за мостра зеленясалият ми нагревател " електрокорозия".Човека каза че сега нямат неръждавейка и каза ще направим пак меден с много добро покритие на хром.Казвам ок и си го чакам ,е жената щеше да ме изгони от нас 2 седмици го правиха .Слагам си го аз и си викам е това е няма се занимавам повече, е за 2 месеца същата работа .Гаранционен обаждам се човека казва ок донеси ще върнем парите или ще правим нов .Нося разбираме се за се направи такъв от неръждавейка и пак поне седмица го правиха .Взимам го слагам и викам край е да ма не за 2 седмици и работа от по 2 часа жената звъни и вика бе малко боцка водата .Свалям и тои цъфнал по ШЕВНАТА тръба и се огънал на гъз не потърсих гаранция безсмислено .Викам вече сменям производитела . Отивам при сираков казвам трябва ми неръждавейка показвам мостра след 3 дена беше в офиса на еконт вече над 1 месец нямам проблем.
Не правя реклама това е от моя опит последно съм решил и този ако даде фира в рамките на година СУХ, неръждавейка боилер и софиско поле това е спасението.Този извод е след доста четене в нета.
П.п Завода за нагреватели е малко по голямо гаражно ателие.