Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
kuger написа:
Тоя, пЛевматичния
Коренът е плевра, може би се получава от духането. :cool:
Фитилчо - майстор
Никой ли не си е купувал Такера ебаси....? :razz:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Фитилчо написа:
Не четеш ли бе ебаси! И жегата ебаси!
griffin - майстор
Фитилчо написа:
Заслужава ли си такера полседно?
И аз мразя да се моля насам натам за инструмент, та мисля да го налазя....
Ако нямаш такер и не мислиш да се оборудваш с пневматичен, т. е с компррсор и други джунджурии електрическия такер си струва парите отвсякъде. Ако си работил с пневматичен такер не си вземай електрическия ще се разочароваш :weedman:, но за парите си е идеален :-D. Просто за мен имат един недостатък всички електрически, трябва да държиш яко главата при забиването иначе подскачат заради монтираната в главата котва(тежест).
presar - специалист
Фитилчо написа:
Аз взех по малкия за жената,ама малкия е слабичък за мен.
pachosz - специалист
griffin написа:
Фитилчо написа:
Ако си работил с пневматичен такер не си вземай електрическия ще се разочароваш...
Не е баш тъй! Имам и пневматичен и електрически, не правя голяма разлика в работата им, за която ги ползвам. Кова фазер на ПДЧ. Дали го забивам откъм рязаната част или кова откъм ламината, все ги забива 18-мм скобите до края. Даже си го преработих да работи със скоби за пневматичен. Сега работи по-добре и от пневматичния, ама моя електрическия е БОШ, а пневматичния ми е Райдър, явно от там идва разликата :wink: .
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
:-) Оттам иде разликата, тук сравнявахме една марка...
pachosz - специалист
Кво пречи тая марка да работи също толкова добре, колкото другата която похвалих :)
Утре ше взема да го погледна аз тоя такер, може да си заслужава. Да го заприходя де :wink:
vasko9999 - специалист
fore написа:
Вземи един и ще разбереш ! Не казахте къде е тоя плевматичният ?- в рошурата не е обявен.
Имах предвид че в LIDL SERVISE има и пневматичен(което значи че е пускан преди),в брошурата утре е само електрическия.Май ще изчакам пневматичния,миналата година помня че го пуснаха с компресора,ама взех и други неща освен компресора (300 и косур лева) и за такера не останаха.
Chefo77 - майстор
pachosz написа:
griffin написа:
Фитилчо написа:
Ако си работил с пневматичен такер не си вземай електрическия ще се разочароваш...
Не е баш тъй! Имам и пневматичен и електрически, не правя голяма разлика в работата им, за която ги ползвам. Кова фазер на ПДЧ. Дали го забивам откъм рязаната част или кова откъм ламината, все ги забива 18-мм скобите до края. Даже си го преработих да работи със скоби за пневматичен. Сега работи по-добре и от пневматичния, ама моя електрическия е БОШ, а пневматичния ми е Райдър, явно от там идва разликата :wink: .
Колега, разликата между пневматичния и електрическия е ОГРОМНА. Де факто нямат АБСОЛЮТНО нищо общо. Ела да ти покажа как се забиват 55 мм пирони в 22 мм дъб + 30 мм изсъхнало дъбово дюшеме, а после ще искам да забиеш до долу 19-те мм с електрическия Бош(щото той повече не поема).
Това е в кръга на шегата, разбира се, да не се засегнеш. Просто възможностите на двата вида са съвсем различни. И Лада, и Ферари, се движат. Но едната може да се движи доста по-бързо от другата.
А по темата - и двата такера на Парксайд не стават. Писал съм и защо освен това.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: