kuger написа:Тоя, пЛевматичнияКоренът е плевра, може би се получава от духането.

kuger написа:Тоя, пЛевматичнияКоренът е плевра, може би се получава от духането.
Фитилчо написа:Никой ли не си е купувал Такера ебаси....?Не четеш ли бе ебаси! И жегата ебаси!
Фитилчо написа:Заслужава ли си такера полседно?Ако нямаш такер и не мислиш да се оборудваш с пневматичен, т. е с компррсор и други джунджурии електрическия такер си струва парите отвсякъде. Ако си работил с пневматичен такер не си вземай електрическия ще се разочароваш
И аз мразя да се моля насам натам за инструмент, та мисля да го налазя....
griffin написа:Не е баш тъй! Имам и пневматичен и електрически, не правя голяма разлика в работата им, за която ги ползвам. Кова фазер на ПДЧ. Дали го забивам откъм рязаната част или кова откъм ламината, все ги забива 18-мм скобите до края. Даже си го преработих да работи със скоби за пневматичен. Сега работи по-добре и от пневматичния, ама моя електрическия е БОШ, а пневматичния ми е Райдър, явно от там идва разликатаФитилчо написа: Ако си работил с пневматичен такер не си вземай електрическия ще се разочароваш...
fore написа:Вземи един и ще разбереш ! Не казахте къде е тоя плевматичният ?- в рошурата не е обявен.Имах предвид че в LIDL SERVISE има и пневматичен(което значи че е пускан преди),в брошурата утре е само електрическия.Май ще изчакам пневматичния,миналата година помня че го пуснаха с компресора,ама взех и други неща освен компресора (300 и косур лева) и за такера не останаха.
pachosz написа:Колега, разликата между пневматичния и електрическия е ОГРОМНА. Де факто нямат АБСОЛЮТНО нищо общо. Ела да ти покажа как се забиват 55 мм пирони в 22 мм дъб + 30 мм изсъхнало дъбово дюшеме, а после ще искам да забиеш до долу 19-те мм с електрическия Бош(щото той повече не поема).griffin написа:Не е баш тъй! Имам и пневматичен и електрически, не правя голяма разлика в работата им, за която ги ползвам. Кова фазер на ПДЧ. Дали го забивам откъм рязаната част или кова откъм ламината, все ги забива 18-мм скобите до края. Даже си го преработих да работи със скоби за пневматичен. Сега работи по-добре и от пневматичния, ама моя електрическия е БОШ, а пневматичния ми е Райдър, явно от там идва разликатаФитилчо написа: Ако си работил с пневматичен такер не си вземай електрическия ще се разочароваш....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: