Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Kirilpm - специалист
Абе някой модератор не остана ли във форума?Този психично болен не се трае вече,видиш ли не бил интригант :-D :-D :-D
fore - майстор
Някой безделници тази вечер очевидно им е скучно. И започнаха да творят отново скандалите !

Ами да ги оставиме тогава да творят !
kuger - майстор
ЩО НЕ СЕ СПРЕТЕ ?? НЕ МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ВЕЧЕ НИ ПИСНАХТЕ??
Ходете да си ги мерите някъде на друго място! Майстори, пфу!
agj - майстор
kalpev написа:
agj написа:
...Но нявно на някой хора им интерсно и полезно да комуникират точно по тоя начин !
Нека позная - ти си изключението :-D :-D :-D !
Ти си самата вода ненапита, невинно херувимче, радетел за форумна чистота и цвете за мирисане :-D :-D :-D!
А ти изключение ли си ?
Нима си мислиш че подобен начин на комуникация е нормален ли? Има една приказка –„Каквато повикало такова се обадило „
Ми то не бяха обиди ,плюене ,обвинение в лъжа,..... :vom: и върха на всичките ви измислици и помии по мой адрес е моята търговска дейност ! Изключително удобно за истинските такива !Е те знаят истината, ама си траят нали, щото интригата трябва да е пълна -какво по добро за тях ....! Искрено съжалявам наивниците повярвали на тая глупост !

kalpev написа:
Никой от вас не отчита един съществен факт - докато вие си пускате схемички от интернет и копирате поредните теоретични сведения, или пък такива, "добити" от ЕЖК и подобни източници, или пък си мерите майсторлъка форумно, pansim е сътворил нещо РЕАЛНО, със собствени сили, знания, умения и способности.
Ми след като му са тоооолкова огромни знанията, уменията и способностите на твоя любимец Пансим що не вземе и той да направи темички и да пуска схемички .....!? Ми щото скъпи мой „приятелю” тоя човек не е във форума за да помага...., а да се рекламира !А правенето на реклами не трябва да бъде безплатно !Ползването на форумите за правене на реклама, доколкото ми е известно е против правилата им !И ми е интересно ако всички такива подобни търговци и производители съществуващи в страната ни, изтърсят поне по една реклама тук ,то за нас обикновените потребители на форума дали ще има време за включване!
Тоя твоя Пансим не веднъж съм го призовавал да направи теми и да ни шашне със знанията си –ама той НЕ !И ще е много добре да се сетиш защо! Я виж тая тема :http://forum.napravisam.bg/forum/viewto ... &start=380 и си отговори - колко пъти ,как и с каква помощ се включил и защо !Ми много просто : Сакън някой да не би да вземе да направи по хубав електрожен от неговия !
А конкретно твоя милост -ако нещо не е харесал или не му е интересно в темите които съм направил –ми не ги чети бе !Или защо не направиш и ти една ? Или само можеш да плюеш ?Темите ми са направени на базата на собствени сили, знания, умения и опит ,а ползване на допълнителни материали от нета е поради причината че не съм писател..... така че само аз си знам колко труд съм вложил ,...и то безплатен !За разлика от безплатните реклами обаче, в тия теми си мисля че има поне по нещичко полезно за всеки !Щото аз от твоя любимец ...... не съм научил нито нещо интересно, нито нещо полезно !
kalpev написа:
...., pansim е сътворил нещо РЕАЛНО, със собствени сили, знания, умения и способности. Нещо, което може да пипнеш, да се убедиш колко е добро, а не е само на думи. Ако не вярваш, поработи, пробвай го, увери се - продукта му не е само на снимка от интернет :-D :-D :-D
И вместо да плюете по него, типично по български, да адмирирате това, че е успял. Да го адмирирате, най-малкото заради това, че вие НЕ ГО МОЖЕТЕ, а той да, и да проявите респект.
И всеки път един въпрос ме подбужда да ви го задавам - абе, като сте такива спецове по инверторните електрожени и имате толкова знания, защо не направите и вие един? Защото излиза, че се плюете по някой, построил хубава къща, докато вие, спецовете, не сте построили даже и кенеф :-D
Аз "приятелю" kalpev нямам никакво намерение да произвеждам инвертори , моята област на реализация е съвсем различна от тази на твоя любим Пансим!Само че за разлика от мен, той нищо не разбира от заваряване !Така че аз няма за какво да му завиждам ! И това че е направил някакъв електрожен не го прави велик !Аз никога не съм написал- нито лошо ,нито добро за електроженчето който е направил ,защото съм го виждал само на картинка!
Вече втори или трети път ти ме "поканваш" да съм видел и пипнел това електроженче и да се убедя колко е добро -(ти да не си му секретарка? :lol: )
Ми нямам нужда от неговия електрожен!Имам си машина за 2500лв. която си ми върши перфектна работа !И когато твоя любимец, започне да произвежда такива мишини ,тогава може да проява някакъв интерес!
А кой какво е построил и кой ,какво прави ,изобщо не твоя работа !Ще правиш подобни анализи ако познаваш някой- лично него и делата му!Ясно!?
Последна промяна от agj на нед юли 12, 2015 9:10 pm, променено общо 4 пъти.
kuger - майстор
Баси, вие пружини ли сте, бре? Спирачки нямате ли?
agj - майстор
kuger написа:
ЩО НЕ СЕ СПРЕТЕ ?? НЕ МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ВЕЧЕ НИ ПИСНАХТЕ??
Ходете да си ги мерите някъде на друго място! Майстори, пфу!
Къде ги видя тия майстори пък ти ? :-D
Kirilpm - специалист
Работата вече не е за модератори а за психиатрична служба :-D

Прикачен файл

1.png
fore - майстор
agj

Точно си го казал погоре ! Анализатора е л................!
Kirilpm - специалист
Само не разбрах ти в момента хладнокръвен убиец ли си или гъзоблизец с благ характер,работите ми бият малко на шизофрения :lol:
koveslav - майстор
Пичове-аре всички по-кротко,че нещата отдавна вече започнаха да излизат от рамките на нормалното.За културата в изказванията.....по-добре въобще да не говорим.
На всички е ясно,че в този занаят и сред привържениците му има много индианци,ама чак пък такова излагане......

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: