Абе някой модератор не остана ли във форума?Този психично болен не се трае вече,видиш ли не бил интригант

kalpev написа:А ти изключение ли си ?agj написа:...Но нявно на някой хора им интерсно и полезно да комуникират точно по тоя начин !Нека позная - ти си изключението![]()
![]()
!
Ти си самата вода ненапита, невинно херувимче, радетел за форумна чистота и цвете за мирисане![]()
![]()
!
kalpev написа: Никой от вас не отчита един съществен факт - докато вие си пускате схемички от интернет и копирате поредните теоретични сведения, или пък такива, "добити" от ЕЖК и подобни източници, или пък си мерите майсторлъка форумно, pansim е сътворил нещо РЕАЛНО, със собствени сили, знания, умения и способности.Ми след като му са тоооолкова огромни знанията, уменията и способностите на твоя любимец Пансим що не вземе и той да направи темички и да пуска схемички .....!? Ми щото скъпи мой „приятелю” тоя човек не е във форума за да помага...., а да се рекламира !А правенето на реклами не трябва да бъде безплатно !Ползването на форумите за правене на реклама, доколкото ми е известно е против правилата им !И ми е интересно ако всички такива подобни търговци и производители съществуващи в страната ни, изтърсят поне по една реклама тук ,то за нас обикновените потребители на форума дали ще има време за включване!
kalpev написа: ...., pansim е сътворил нещо РЕАЛНО, със собствени сили, знания, умения и способности. Нещо, което може да пипнеш, да се убедиш колко е добро, а не е само на думи. Ако не вярваш, поработи, пробвай го, увери се - продукта му не е само на снимка от интернетАз "приятелю" kalpev нямам никакво намерение да произвеждам инвертори , моята област на реализация е съвсем различна от тази на твоя любим Пансим!Само че за разлика от мен, той нищо не разбира от заваряване !Така че аз няма за какво да му завиждам ! И това че е направил някакъв електрожен не го прави велик !Аз никога не съм написал- нито лошо ,нито добро за електроженчето който е направил ,защото съм го виждал само на картинка!![]()
![]()
![]()
И вместо да плюете по него, типично по български, да адмирирате това, че е успял. Да го адмирирате, най-малкото заради това, че вие НЕ ГО МОЖЕТЕ, а той да, и да проявите респект.
И всеки път един въпрос ме подбужда да ви го задавам - абе, като сте такива спецове по инверторните електрожени и имате толкова знания, защо не направите и вие един? Защото излиза, че се плюете по някой, построил хубава къща, докато вие, спецовете, не сте построили даже и кенеф
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: