profesionalist_wood написа:Тогава имаше правила и се спазваха ... поне от модераторите. В интерес на истината и тогава имаше подобни индивиди и коментари, но се чистеха на момента (и коментарите и потребителите).Тани написа:Форе е в командировка за две седмици, ако някой не го върне принудително през това време. Хайде да видим, през това време, можете ли да се държите човешки?![]()
За заплахи за убийство и транжиране чрез одиране на кожата на даден човек,си е сериозна заплаха и на него му се полага минимално наказание от 2 седмици? Как бе? Заплахите са изложени публично и отгоре на това с биполярно разстройство,не че имам нещо против него,ама...Поне 5 години трябва да е наказанието......
(В другите държави автоматично отиваш в зандана)
А за мен бан за 1 година. че писах безобидни неща и шеговити подмятания и бъзик в политическите теми,без дори една обидна дума ....?![]()
Тодор Живков и ДС ряпа да ядат![]()
Гордей се българино син на славни царе!
Вече модераторите си имат любими тролове и си ги пазят публично. Включително отменят дори ТРИДНЕВНИ банове!!! Освен това призовават към НЕспазване на правилата. Не мога да се боря с това (по-скоро вече ми писна).
А проблема много лесно можеше да се премахне още в зародиш, ако не ми се пречеше:
viewtopic.php?p=542077#p542077
(Соф и Косис са сегашния Форе )
Дано поне новото амплоа на форума Ви се нрави повече!
А точно ти Дърводелецо, не е логично да коментираш, при положение, че "безобидно" призоваваше към бесене по стълбовете на не един човек! И продължаваш да обиждаш безцеремонно цели групи хора, без да те интересува как се чувстват като четат форума! Засрами се! Този форум не се чете само от чисти Българи от бялата раса! Да не говорим за смисъла ВЪОБЩЕ да се коментират подобни теми във форум Направи сам! Тук не е място за хейтъри - НАМРАЗИ САМ , а за творчески и креативни личности ПРАВЕЩИ нещо САМИ!
Още веднъж ще призова да прочетете заглавието на темата ( и не само тази) преди да напишете мнението си.