Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Тани - модератор
profesionalist_wood написа:
Тани написа:
Форе е в командировка за две седмици, ако някой не го върне принудително през това време. Хайде да видим, през това време, можете ли да се държите човешки?
[-X
За заплахи за убийство и транжиране чрез одиране на кожата на даден човек,си е сериозна заплаха и на него му се полага минимално наказание от 2 седмици? Как бе? Заплахите са изложени публично и отгоре на това с биполярно разстройство,не че имам нещо против него,ама... :? Поне 5 години трябва да е наказанието...... :? (В другите държави автоматично отиваш в зандана)

А за мен бан за 1 година. че писах безобидни неща и шеговити подмятания и бъзик в политическите теми,без дори една обидна дума ....? :?
Тодор Живков и ДС ряпа да ядат [-(

Гордей се българино син на славни царе!
Тогава имаше правила и се спазваха ... поне от модераторите. В интерес на истината и тогава имаше подобни индивиди и коментари, но се чистеха на момента (и коментарите и потребителите).

Вече модераторите си имат любими тролове и си ги пазят публично. Включително отменят дори ТРИДНЕВНИ банове!!! Освен това призовават към НЕспазване на правилата. Не мога да се боря с това (по-скоро вече ми писна).

А проблема много лесно можеше да се премахне още в зародиш, ако не ми се пречеше:

viewtopic.php?p=542077#p542077

(Соф и Косис са сегашния Форе )

Дано поне новото амплоа на форума Ви се нрави повече!
А точно ти Дърводелецо, не е логично да коментираш, при положение, че "безобидно" призоваваше към бесене по стълбовете на не един човек! И продължаваш да обиждаш безцеремонно цели групи хора, без да те интересува как се чувстват като четат форума! Засрами се! Този форум не се чете само от чисти Българи от бялата раса! Да не говорим за смисъла ВЪОБЩЕ да се коментират подобни теми във форум Направи сам! Тук не е място за хейтъри - НАМРАЗИ САМ , а за творчески и креативни личности ПРАВЕЩИ нещо САМИ!

Още веднъж ще призова да прочетете заглавието на темата ( и не само тази) преди да напишете мнението си.
Kirilpm - специалист
Ами нека да направим една анкета кой иска fore обратно и кой не.Забелязвам че откакто изяде банана всичко е кротко и тихо без излишни разправии.
gogo7777 - майстор
Такъв активен незнайко, няма работа в тая тема.....имам чувството, че нарочно сее техническата си неграмотност тук като търси полемика и конфронтация.... :roll:

Тая тема стана прекалено дълга и празна........ :)

Тани тук е прав на 100%.... :supz:
koveslav - майстор
Абе я стига сте се правили на "света вода ненапита".Като не ви харесва нечие мнение,просто го подминете и не падайте до неговото ниво.Правите си гаргара с човека,той с какво да отговори-с "благодаря" ли? Виновен е-не търпи обсъждане.Съгласен съм. Но точно толкова са виновни и провокиращите го.
Най-лошото е,че е неоспорим факт,че откак Форе го няма,темата просто умря.Хайде оспорете го.Това е единствената причина всичко тук да е "тихо и кротко".Ето за това модераторите си защитават троловете.
gogo7777 - майстор
Ама тая тема не е Говорилнята........
Но точно толкова са виновни и провокиращите го.
Айде прочети му постовете.....ако обичаш.....и открий провокатора :wink:
koveslav - майстор
Моите уважения,Гого! Прекрасно разбираш какво,а не кого имам впредвид. Наздраве и да вземем да спрем да приемате лично нещата!Под нивото ни е. Да проявим малко повече.......поне да опитаме,пък кой,колкото може!!!
kuger - майстор
Не защитавам никого, но ... много лесно си рита паднал човек, особено като не може да отвърне на удара!
Мерете си думите, винаги може да изпаднете в подобна ситуация, не е приятно, ама хич!
Не познавам колегата, мисля, че не съм имал препирни с него. Щом се е преценило, че е сгазил лука, ще си изживее наказанието и толкова. Ако си вземе поука, добре, ако не, проблема си е негов.
pansim - майстор
Да оживим малко темата...една стара и МНОГО сериозна трифазна машина. KEMPPI =D>
Е поразвалена малко, ама няма вечни неща, все пак е производство 1994 год. По външния вид си личи че инвертора не е стоял без работа през годините :)
Бързите връзки за кабелите са на задната стена на кутията, заедно с потенциометъра за регулиране на аркфорс. Солидни радиатори за диодите около 1900 кв. см. а за ИГБТ модула повече /не съм го мерил/.
След ремонта се оказа че, заварява много меко и приятно!
И на края за десерт - китайска машина :-D

Прикачен файл

IMGP6353.JPG

Прикачен файл

IMGP6352.JPG

Прикачен файл

IMGP6351.JPG

Прикачен файл

IMGP6349.JPG
agj - майстор
:shock: Ми да , ...оживихме я темата ! :-D Ако мислиш че по подоен начин може .....!? :-D Щото аз си мисля ,че просто не е нито коректно нито пък възможно да правиш някаква асоциация между китайска машина и KEMPPI !
kuger - майстор
agj написа:
:shock: Ми да , ...оживихме я темата ! :-D Ако мислиш че по подоен начин може .....!? :-D Щото аз си мисля ,че просто не е нито коректно нито пък възможно да правиш някаква асоциация между китайска машина и KEMPPI !
Що бре? Лаптопа ми е китаец, но HP и това не му пречи да работи вече шеста година без преинсталация. Дори не е отварян за почистване.
Пу, пу, да не му е уроки! Че като си похваля нещо и се скапва за норматим :shock:

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: