egomen66 написа:Ми..Явно си патрон човек. Наздраве!viewtopic.php?f=47&t=49841

egomen66 написа:Ми..Явно си патрон човек. Наздраве!viewtopic.php?f=47&t=49841
vsterev написа:Айде пак разбирач, на мене основите ми бяха 20к не виждам, какво е епресиленото на 15к, то това си е реалната цена. При компромисни решения с основите на 40,50 см има опасност къщата да тръгне на разходки.Основите, които са бетонен пояс или основа-плоча? И колко квадрата? Да не стане като в една друга тема, приятелю, където един човек плануваше да завърши къща със 150 хиляди лева. Не знам какво е пресиленото. щом 15К е основата, тая къща цялата ще стъпи 60 хиляди нагоре. При такъв вариант по-добре да си купиш готова.
toolegittoquit написа:vsterev написа:Айде пак разбирач, на мене основите ми бяха 20к не виждам, какво е епресиленото на 15к, то това си е реалната цена. При компромисни решения с основите на 40,50 см има опасност къщата да тръгне на разходки.Основите, които са бетонен пояс или основа-плоча? И колко квадрата? Да не стане като в една друга тема, приятелю, където един човек плануваше да завърши къща със 150 хиляди лева. Не знам какво е пресиленото. щом 15К е основата, тая къща цялата ще стъпи 60 хиляди нагоре. При такъв вариант по-добре да си купиш готова.
Прикачен файл
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: