Модела фигурира в списъка(В21500), заслужава да се проучат нещата. Преди 2 години имаше само за 15литрови Парксайди. Пробвал съм и с такива за 30 литрово Спарки, стават, но са малко поо- къси и създават проблеми.
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
Chefo77
- майстор
Като идете в Тони, си носете оригиналната торба. Белите торби (от нетъкан текстил) са по-добри от хартиените, имат отделни номерации за различни смукачки, освен унифицираните пакети. Предполагам 4770 ще пасне на тази прасмукачка. Гена, домъкни я до нас, да видим дали става от моята.
jekasus
- майстор
Chefo77 написа:Белите торби (от нетъкан текстил)такава на Бош не ми хареса, как се справя със ситен прах от шкурене на гипсови шпакловки.
Пък си имам и правен циклон, вече си го измислих как ще го закрепя на прахосмукачката

Chefo77 написа:Гена, домъкни я до нас, да видим дали става от моята.Скоро във Варненско няма да работя, облагородявам Добрички регион

Фитилчо
- майстор
Вие пак сте добре....
Аз изхарчих 318
Между другото, докато ги купувах, отидох към 7:20, аз бях взел две, и поне още 6-7 човека бяха нарамили по една...
Предполагам, че бързо са свършили
Вчера заприходих и един верт Фестуул втора употреба. Съжалявам, че не го снимах, беше в Окаяно състояние, оцапан яко с цинкова боя, целия в кал, даже вътре имаше кал.
Ем за 3 часа стана като нов !
Тия машинки са направо направени страхотно вътре, нямат нищо общо с никой верт, които съм разглобявал. Заслужават си всяка стотинка !

Аз изхарчих 318

Между другото, докато ги купувах, отидох към 7:20, аз бях взел две, и поне още 6-7 човека бяха нарамили по една...
Предполагам, че бързо са свършили

Вчера заприходих и един верт Фестуул втора употреба. Съжалявам, че не го снимах, беше в Окаяно състояние, оцапан яко с цинкова боя, целия в кал, даже вътре имаше кал.

Ем за 3 часа стана като нов !

Тия машинки са направо направени страхотно вътре, нямат нищо общо с никой верт, които съм разглобявал. Заслужават си всяка стотинка !

jekasus
- майстор
Фитилчо написа:Предполагам, че бързо са свършилиВ Добрич от 12 прахосмукачки към обед остана само една, но понеже получих поръчка на колега, пратих приятел да я вземе и хубаво че успя.

То със сигурност ще има върнати, че сутринта две жени са били сигурни, че прахосмукачка е перяща, консултанта не можа нищо да обясни, а и аз "подлях вода" че може спокойно да се върне до един месец с касов бон

Айде честито на всички с прахосмуките! Аз напоследък влизан в лидъл, сека косо към хладилника с бирата и веднага на касата..... наказана....
Като си бъбрим за прахоуловители, ламариненото чудо за пепел от камина не върши ли работа. Нещо ми се върти 50-60 пари само. Не съм го обмисляла, сега ми хрумна

Като си бъбрим за прахоуловители, ламариненото чудо за пепел от камина не върши ли работа. Нещо ми се върти 50-60 пари само. Не съм го обмисляла, сега ми хрумна
Aa-ха.
$64EN
- специалист
Фитилчо написа:Честито. Много са добри германците.
Вчера заприходих и един верт Фестуул втора употреба. Съжалявам, че не го снимах, беше в Окаяно състояние, оцапан яко с цинкова боя, целия в кал, даже вътре имаше кал.![]()
Ем за 3 часа стана като нов !![]()
![]()
А торбичките за прахосмука selfclean са уникални

Затлачва се торбата от най-финия прах (примерно от шкурене на бетон; мозайка) само отварям смукачката, поразмърдвам торбата, затварям и все eдно съм сложил нова торба. Уникални.

prascho
- майстор
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература