Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Модела фигурира в списъка(В21500), заслужава да се проучат нещата. Преди 2 години имаше само за 15литрови Парксайди. Пробвал съм и с такива за 30 литрово Спарки, стават, но са малко поо- къси и създават проблеми.
Chefo77 - майстор
Като идете в Тони, си носете оригиналната торба. Белите торби (от нетъкан текстил) са по-добри от хартиените, имат отделни номерации за различни смукачки, освен унифицираните пакети. Предполагам 4770 ще пасне на тази прасмукачка. Гена, домъкни я до нас, да видим дали става от моята.
jekasus - майстор
Chefo77 написа:
Белите торби (от нетъкан текстил)
такава на Бош не ми хареса, как се справя със ситен прах от шкурене на гипсови шпакловки.
Пък си имам и правен циклон, вече си го измислих как ще го закрепя на прахосмукачката :-D
Chefo77 написа:
Гена, домъкни я до нас, да видим дали става от моята.
Скоро във Варненско няма да работя, облагородявам Добрички регион :-D
Фитилчо - майстор
Вие пак сте добре....

Аз изхарчих 318 :^^:

Между другото, докато ги купувах, отидох към 7:20, аз бях взел две, и поне още 6-7 човека бяха нарамили по една...
Предполагам, че бързо са свършили :shock:

Вчера заприходих и един верт Фестуул втора употреба. Съжалявам, че не го снимах, беше в Окаяно състояние, оцапан яко с цинкова боя, целия в кал, даже вътре имаше кал. :?
Ем за 3 часа стана като нов ! :lol: :supz:

Тия машинки са направо направени страхотно вътре, нямат нищо общо с никой верт, които съм разглобявал. Заслужават си всяка стотинка !

Изображение
jekasus - майстор
Фитилчо написа:
Предполагам, че бързо са свършили
В Добрич от 12 прахосмукачки към обед остана само една, но понеже получих поръчка на колега, пратих приятел да я вземе и хубаво че успя. :-D
То със сигурност ще има върнати, че сутринта две жени са били сигурни, че прахосмукачка е перяща, консултанта не можа нищо да обясни, а и аз "подлях вода" че може спокойно да се върне до един месец с касов бон :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Айде честито на всички с прахосмуките! Аз напоследък влизан в лидъл, сека косо към хладилника с бирата и веднага на касата..... наказана.... :lol: :lol: :lol:
Като си бъбрим за прахоуловители, ламариненото чудо за пепел от камина не върши ли работа. Нещо ми се върти 50-60 пари само. Не съм го обмисляла, сега ми хрумна
Фитилчо - майстор
Много е слабичко, и освен тва, на тоя прахосмук готиното му е, че има контакт и се пуска сам, като си включил машина в него.
Демек, не го мислиш. Шкуриш си като пич :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Aa-ха.
$64EN - специалист
Фитилчо написа:

Вчера заприходих и един верт Фестуул втора употреба. Съжалявам, че не го снимах, беше в Окаяно състояние, оцапан яко с цинкова боя, целия в кал, даже вътре имаше кал. :?
Ем за 3 часа стана като нов ! :lol: :supz:

Тия машинки са направо направени страхотно вътре, нямат нищо общо с никой верт, които съм разглобявал. Заслужават си всяка стотинка !

Изображение
Честито. Много са добри германците.
А торбичките за прахосмука selfclean са уникални :roll: :roll: много ме изумиха. Направо нямам думи.
Затлачва се торбата от най-финия прах (примерно от шкурене на бетон; мозайка) само отварям смукачката, поразмърдвам торбата, затварям и все eдно съм сложил нова торба. Уникални.
Изображение
prascho - майстор
Някой излъгали се със стълбата /119лв/ от метро? Мнения?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: