Всичко за дърводелството
ZEDYCUS
- майстор
79 мнения в "Маса от дърва за горене"
kendal
- специалист
Честно казано доста бях "повяхнал" изгоряха ми половината важни машини ,който не е попадал в подобна ситуация само той не знае какво е,но всичко е зад гърба ми вече ,като гледам какво се получи с гардероба в аварийни условия ,няма да се отказвам ,имам много работа по завършване на работилницата ми,а на всичко отгоре трябва да си набавя наново фреза , щрайхмус,и още куп други неща ,но важното е да сме здрави ,другото е просто без значение.
mavryt4o
- майстор
kendal написа:Честно казано доста бях "повяхнал" изгоряха ми половината важни машини ,който не е попадал в подобна ситуация само той не знае какво е,но всичко е зад гърба ми вече ,като гледам какво се получи с гардероба в аварийни условия ,няма да се отказвам ,имам много работа по завършване на работилницата ми,а на всичко отгоре трябва да си набавя наново фреза , щрайхмус,и още куп други неща ,но важното е да сме здрави ,другото е просто без значение.дай да помогнем с нещо какво ще рече изгоряха та чак да набавяш нови ако са само мотори намират се с малко търсене доста евтини или имаш предвид пожар

kendal
- специалист
Няма потайност, просто се запали помещението до това в което бяха моите неща ,а иначе си замина стационарна фреза Родопи с много фрезови глави и циркулярни триони, смея да твърдя че са в пъти поскъпи от самата машина ,която има и сантиментална стойност за мен ,купих я в насипно състояние готова за скраб но с много усилия успяхме да я реставрираме до напълно работеща машина ,изгоря също и четири операционна машина , най ползван беше щрайхмуса,за ръчния инструмент направо не ми се говори събирал съм го повече от 20 години,общо взето това е .Сега като се замисля можеше да е много по зле тъй като бях си разхвърлял машините на две места , поне оцеляха половината,в старата работилница останаха част от нещата , а част бях преместил на злополучното място с цел да ги ползвам докато си довърша строежа на новата работилница,сега имам вече място но малко е късно белята стана.
bulhomes2
- майстор
Много пъти съм го казвал и не само в тоя форум. Застраховка му е майката. Стотина лева на година са. Всяка година нещо ми изгаря и винаги ми ги връщат, по-често повече. Наскоро имахме наводнение - очакваме обезщетение над 1000 лв, като преди това вече ми бяха платили един диференциален термостат за слънчев колектор за 120 лв. Една плазма у нас - миналата година платиха 450 лв ремонт, тая - 350 лв. Сега нарочно сам си узаконявам работилниците за да мога да ги застраховам. От 6-7 години винаги си застраховам и вилата и у нас и никога няма да спра.
cvetankirilov
- специалист
Прикачен файл:
DSCI3598.JPG (69.38 KиБ) Видяна 1057 пъти
Прикачен файл:
DSCI3599.JPG (66.57 KиБ) Видяна 1057 пъти
Тема "Маса от дърва за горене" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература