Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
KocKoo - помощник
това е курника!явно аз нещо не съм обяснил както трябва,иначе за останалото е точно така и го ползвам,но при тази каляска не работи читаво-а всичко което съм пробвал до сега работи така,както казах не съм професионалист,но ми се случва да имам дни с 5 часа заварки,а хранително-вкусовата изисква търпение особенно тръбната част-който прави такива неща се досеща за какво говоря.
Моля за малко,сериозно отношение...ако има такива които имат китайци и работят поне малко с тях или не работят
За жалост това е максимума от бюджета който мога да си позволя.Благодаря на колегите които ми предложиха оферти,но се опасявам че са над възможностите ми.
Мисля си да за червен китаец,сменям му ръкохватката с на есаб/много са гъвкави и удобни/,пък каквото стане...
aig_welding - специалист
ZEDYCUS написа:
:lol: В тоя форум има само балъци и тролове, според някои тук присъстващи колеги. :-D
... и търговци. ...
agj - майстор
KocKoo написа:
Мисля си да за червен китаец,сменям му ръкохватката с на есаб/много са гъвкави и удобни/,пък каквото стане...
Китайците от Вики Хасково си бачкат много добре ,на мен ми се случвало да да заварявам с тях и повече от 5 часа ,със закачена "водна " ръкохватка и проблеми никакви не е имало!Ползват се вече няколко години.....!Обаче както ти казах по рано ,неудобството е липсата на затихване на тока......!Понеже спомена че ще се налага да завряваш и по големи дебелини ,няма да е лошо да си поръчаш 250 амперов червен китаец цената му мисля че е около 380лв..
agj - майстор
aig_welding написа:
ZEDYCUS написа:
:lol: В тоя форум има само балъци и тролове, според някои тук присъстващи колеги. :-D
... и търговци. ...
Ми хайде направете му оферта на човека ,за аргонов апарат на цена 400-500лв.!
aig_welding - специалист
agj написа:
aig_welding написа:
ZEDYCUS написа:
... и търговци. ...
Ми хайде направете му оферта на човека ,за аргонов апарат на цена 400-500лв.!
Никакъв проблем. Взимам една червена 250-ка аргон с електрожен от твоите приятели за 300лв. и я разкарвам за 400лв. Гаранционно, извънгаранционно, всичко е на 6! Благодаря ти за идеята, ще почерпя!
agj - майстор
Ех,да му се не види , тия мойте приятели много ви боцкат очичките! :-D Ми споко,и гаранционна и извънгарнционна подръжка си имат та даже вече и с фактури продават!

aig_welding написа:
Взимам една червена 250-ка аргон с електрожен от твоите приятели за 300лв. и я разкарвам за 400лв.
А балъци винаги ще се намерят да се уловят на подбни врътки! :-D Е обче от тикива врътки ползата ще е голяма ,балъка ще си има апарат произведен в България :-D :-D
dragozow - майстор
Ми да скача колегата тогава щом е толкова изгодно. Аз нямам проблем с това. Въпроса е че за 500 лв няма да купи хубав ВИГ апарат, камо ли за апарат с повече настройки. Иначе тези 250 А рядко са над 180, окомплектовка, кабели, всичко е дърво. Даже захранващия кабел е тънък като на телевизор. Подобен апарат в Китай струва 80 долара, същия, но хубав и с повече настройки и реални ампери е над 240 долара. Това на едро.
aig_welding - специалист
agj написа:
Ех,да му се не види , тия мойте приятели много ви боцкат очичките! :-D Ми споко,и гаранционна и извънгарнционна подръжка си имат та даже вече и с фактури продават!

aig_welding написа:
Взимам една червена 250-ка аргон с електрожен от твоите приятели за 300лв. и я разкарвам за 400лв.
А балъци винаги ще се намерят да се уловят на подбни врътки! :-D Е обче от тикива врътки ползата ще е голяма ,балъка ще си има апарат произведен в България :-D :-D
Балъците ги ловят на гола кука в хасковските гьолове само. :rolleyes:

За "Произведено в България" цената и изделията са мааалко по-различни. И не са за балъци, а за нормални хора. [-X
KocKoo - помощник
Добре колеги, моля за сравнете ми недостатъците и преимуществата спрямо това което продавате срещу това което не препоръчвате.
Предполагам ще се изразите като заварчици,а не като търговци.
Всички заварки се правят само веднъж,и това че търся различна машина от тези произведени в БГ не е случайно,не знаех и за китайчетата просто съм заинтригуван и търся мнение от колеги заварчици които стоят на 40градуса жега с дълъг ръкав а не пред клавиатура и сухи цифри...
ако имате пък и снимки никой няма да се разсърди за споделеното за това е този форум ИНФОРМАЦИЯ не обратното парите ще се дават колко,за какво и кога зависи от вас ТЪРГОВЦИТЕ-а не да ми говорите за кабели което е консуматив...
agj - майстор
Само не може да ми стане ясна целта на тоя вечен спор!Хем не можете да предложите нищо в ниския ценови клас хем пък се опитвате да разубедите хората че Хасковските Викита били боклуци за балъци!Или според вас, които не иска или по точно няма възможност да си купи апарат от вас ,е балък и ненормалник!Ми подбно поведение според мен е меко казано неколегиално!Щом не можещ или по точно щом не искаш да помогнеш по добре си мълчи!Или може би си мислиш че като напишеш че тия хасковските електрожени са боклуци ,всички ще се втурнат да купуват от теб!?
Или толкова си закъсал че искарването на 100лв.ще ти голяма печалба! :-D

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: