това е курника!явно аз нещо не съм обяснил както трябва,иначе за останалото е точно така и го ползвам,но при тази каляска не работи читаво-а всичко което съм пробвал до сега работи така,както казах не съм професионалист,но ми се случва да имам дни с 5 часа заварки,а хранително-вкусовата изисква търпение особенно тръбната част-който прави такива неща се досеща за какво говоря.
Моля за малко,сериозно отношение...ако има такива които имат китайци и работят поне малко с тях или не работят
За жалост това е максимума от бюджета който мога да си позволя.Благодаря на колегите които ми предложиха оферти,но се опасявам че са над възможностите ми.
Мисля си да за червен китаец,сменям му ръкохватката с на есаб/много са гъвкави и удобни/,пък каквото стане...
Моля за малко,сериозно отношение...ако има такива които имат китайци и работят поне малко с тях или не работят
За жалост това е максимума от бюджета който мога да си позволя.Благодаря на колегите които ми предложиха оферти,но се опасявам че са над възможностите ми.
Мисля си да за червен китаец,сменям му ръкохватката с на есаб/много са гъвкави и удобни/,пък каквото стане...