Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
димитар кисиов написа:
има значение че е близо до пловдив обадисе да покажа работещи инсталаци задаможеш сам да решиш как какво защо
Баси дискриминацията :? . Ние като сме далече МАЙНА и Исарскию папаз не ни пее - кучета нА йели нали? " За кучета и котки може - а за прасета НЕ! " Така ли я докарахме :oops: ?
filmatoplo - майстор
Ко каза ко :-D Ганев монтира ли клапата , регулатора за тяга де , леко полеко да се ползват и те :wink: стига сме топлели михаля .
n.ganev - майстор
Монтирана е вече на няколко места / даже и у нас / И днес дето дигнах едно Виадрусче човека ми каза че пробвал със запален вестник в котела и тя се "клатела". Утре ще пусна снимки на новият Експерт с клапа, че имам да му турна РС а нещо времето не достига - една седмица на Узо в Сарафово сега ми излиза през ушите Баси #-o .
filmatoplo - майстор
Дигнах едно Виадрусче , означава че котела е вдигнат на 50-60 санта от пода ,и горелката е под него така ли :? :) ади щрак накоя снимка де :wink: .
димитар кисиов - специалист
n.ganev написа:
Монтирана е вече на няколко места / даже и у нас / И днес дето дигнах едно Виадрусче човека ми каза че пробвал със запален вестник в котела и тя се "клатела". Утре ще пусна снимки на новият Експерт с клапа, че имам да му турна РС а нещо времето не достига - една седмица на Узо в Сарафово сега ми излиза през ушите Баси #-o .
колко оферти направи в сарафово и в хисара ти се идва ми ариде
n.ganev - майстор
:lol: На ден получавах по няколко оферти от рускини #-o ама бях с ДРЕСЬОРКАТА Баси и познай като си дойда в Дряново дали ша има салата - па като дакараш двата автобуса и папаза кЪф кеф ше падне :oops:
filmatoplo - майстор
Спешно ми трябва инфо ако може снимки на котел вдигнат на такава кутия с горелка , кой ги прави цена , че ми писна аз да джиджикам 2 дена с флекса :wink: .
шоп - майстор
В Полша и в Чехия такива кутии се продават. В Бг още не знам някой да ги прави серийно, понеже сме малък пазар.
Иначе кутията може да се направи само от ламарина, от винкел+ламарина, от профил+ ламарина. Всеки си прави сам кутията. Нищо сложно.

Сега правя една доста по-висока кутия ( 1 метър) за 6 секционен виадрус от винкел 70х70х6, шина 70х6 и 3 мм ламарина. Остава да доизкусоря вратата, уплътненията от азбестово въже и пепелника и ще пусна снимки.

Прикачен файл

10219.JPG

Прикачен файл

9970.JPG

Прикачен файл

9592.JPG

Прикачен файл

6397.JPG

Прикачен файл

7a6b2d64556e60021796f9357b34eb22.JPG
7a6b2d64556e60021796f9357b34eb22.JPG (49.06 KиБ) Видяна 1950 пъти
димитар кисиов - специалист
filmatoplo написа:
Спешно ми трябва инфо ако може снимки на котел вдигнат на такава кутия с горелка , кой ги прави цена , че ми писна аз да джиджикам 2 дена с флекса :wink: .
виж на моя сайт в галерия : http://dimitarkisiov.com всеки грамотен железар може буквално от отпадъци да изработи кутията за горелката на монтажника остава монтажа и настройката в най близката работилница ще е най добре да се направи доста тежко става за да издържа и транспорта ще излезе по скъп от направата . тоест трябва да си отговорим продаден стар и купен нов котел или преработка .
n.ganev - майстор
Колега ШОП, усложнил си и работата. Ще метна и аз снимки но ми " свърши тока " Баси точно на мен :lol: . Ето размери за виадрус НО се водете от вътрешният отвор.
Прикачен файл:
KUTIA.jpg
KUTIA.jpg (65.28 KиБ) Видяна 1901 пъти
За Симето широчината е 360мм. От вътрешна страна залепям твърд изолационен материал - напр. вермикулит. Рамката от винкел 40/40/4, стени ламарина 3мм, отвор - където си пожелаеш.

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: