kuger написа:Аз пък не мога да разбера друго, защо хора, което си нямат понятие от електричество се навират да правят ел.ремонтиА дърводелци може ли да бърникат в тоците?![]()

kuger написа:Аз пък не мога да разбера друго, защо хора, което си нямат понятие от електричество се навират да правят ел.ремонтиА дърводелци може ли да бърникат в тоците?![]()
hidrazin написа:лампичката спира да свети когато е достигната желаната температура и терморегулатора изключи и това че не свети и няма топла вода значи има проблем като най вероятно не е изгоряла лампичката.krasi92 написа:Трябва да свети индикатора когато грее водата.Да вземем и да не подвеждаме човека а? Той и без това не е много в час.
Индикатора (лампичката до копчето) свети когато е подадено напрежение към нагревателя.
А дали той грее или не, е съвсем отделен въпрос.
И да е изгорял нагревателя, при включен/изправен терморегулатор тя пак ще си ламби.![]()
krasi92 написа:Или от фирмата производител са качили нови драивъри за нагревателя и боилера се е ъпдеитнал което само по себе си говори че с тока шега не бива и за една секунда невнимание после цял живот умрял.Тея лампи за различните модели бойлери различно светят! Този конкретно не го знам но може да свети непрекъснато стига само да е включен ключа независимо дали бойлера е загрял !
krasi92 написа: и това че не свети и няма топла вода значи има проблем като най вероятно не е изгоряла лампичката.Да, проблема е в терморегулатора или има прекъснат проводник от терморегулатора до нагревателя,лампичката е свързана паралелно на нагревателя така,че има ли захранване до него и тя ще свети,ако не е изгоряла разбира се.
ico_3 написа:Благодаря на всички отзовали се.Проблема се оказа от копчето.Сега чакам майстора да благоволи да да дойде да го смени.Майстора ли?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: