• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Neno Er - специалист
kuger написа:
Аз пък не мога да разбера друго, защо хора, което си нямат понятие от електричество се навират да правят ел.ремонти :?
А дърводелци може ли да бърникат в тоците? :lol: :thumbs:
Andri01 - майстор
Не,но могат да лекуват хора! Или поне да опитват :)
krasi92 - майстор
hidrazin написа:
krasi92 написа:
Трябва да свети индикатора когато грее водата.
Да вземем и да не подвеждаме човека а? Той и без това не е много в час.
Индикатора (лампичката до копчето) свети когато е подадено напрежение към нагревателя.
А дали той грее или не, е съвсем отделен въпрос.
И да е изгорял нагревателя, при включен/изправен терморегулатор тя пак ще си ламби. :-D
:partyman:
лампичката спира да свети когато е достигната желаната температура и терморегулатора изключи и това че не свети и няма топла вода значи има проблем като най вероятно не е изгоряла лампичката.
fikata - майстор
Ако после светне пак лампичката значи не е изгоряла :-D
krasi92 - майстор
Или от фирмата производител са качили нови драивъри за нагревателя и боилера се е ъпдеитнал което само по себе си говори че с тока шега не бива и за една секунда невнимание после цял живот умрял. :rolleyes:
valentino76bs - майстор
krasi92 написа:
Или от фирмата производител са качили нови драивъри за нагревателя и боилера се е ъпдеитнал което само по себе си говори че с тока шега не бива и за една секунда невнимание после цял живот умрял. :rolleyes:
Тея лампи за различните модели бойлери различно светят! Този конкретно не го знам но може да свети непрекъснато стига само да е включен ключа независимо дали бойлера е загрял !
FM STEREO - специалист
krasi92 написа:
и това че не свети и няма топла вода значи има проблем като най вероятно не е изгоряла лампичката.
Да, проблема е в терморегулатора или има прекъснат проводник от терморегулатора до нагревателя,лампичката е свързана паралелно на нагревателя така,че има ли захранване до него и тя ще свети,ако не е изгоряла разбира се.
ico_3 - специалист
Благодаря на всички отзовали се.Проблема се оказа от копчето.Сега чакам майстора да благоволи да да дойде да го смени.
valentino76bs - майстор
ico_3 написа:
Благодаря на всички отзовали се.Проблема се оказа от копчето.Сега чакам майстора да благоволи да да дойде да го смени.
Майстора ли? :shock:
Andri01 - майстор
Ега си проблема-40 дена дискусии за едно "копче"! И какво-40 без бойлер и къпане .......при комшийката! Така и аз съм навит,ама "домашното лимонтузо" едва ли е на същото мнение!:(
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "нагревател за бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: