Като чета колко си дал за такова качество машина и направо се чувствам щастлив че съм дал само 299 лв за моето GUDE. Пожелавам ти успех и по малко да се ядосваш, че живота е кратък
.
A бе той май по английските стандарти не е скъп. Ние сме бедни ... Затова втората употреба в Англия е по-евтина. Тука в олх гледам обяви от рода на "клавиатура (Deluxe), неработеща, за части".
Този с 60-те зъба дето си го поръчах на теория е много зъл: http://www.axminster.co.uk/axcaliber-pr ... saw-blades - 3.2. Като го чукнеш не звъни. Иначе съм си взел един не-много скъп за "разбичване" - 2.8мм. Имаше и 2.1мм, но не исках да се получава повече триене ако зъбите са с много близък размер до диска.
Не съм ръчкал вътре да търся луфтове. Самите ръкохватки за наклон и повдигане нямат луфт. Наклона се затяга. Повдигането на пръв поглед изглежда стабилно.
На мотора трябва да видя къде са му отворите за вентилация и да съобразя като правя стойката.
То си има отвори за аспирация - да гарда и отзад. Ако не работят добре ще му мисля. Много съм доволен от циклона дето си направих и съм докопал един казан - ще си правя по-голям с 100мм и преходник за обикновен маркуч. Електрическото ренде много бързо пълни кофата.
@cvetomir_77 А, няма какво да се ядосвам. Нали гледах за 300-400 лв. Линеалите им и толкова не струват. На Bosch PTS 10 линеала и цената беше по-добре, но нали пък напирах за по-тиха машина. Ако не беше ремъка щеше да е още по-тиха. Явно от него идва стържещия звук. Но свиренето на зъбите е най-силно. А бе каквото такова. Реже добре, не усещам съпротивление, чукане и т.н. Може би боша беше по-добро решение. Здраве да е.