Този проблем го има при евтините машини.Просто слагат да има нещо.Един хубав диск струва от 20лв. нагоре.

Айде ве,качете снимки на тоя циркуляр

profesionalist_wood написа:Ама и 20 лв не е реална цена....само диска ми за дърво на циркуляра струва 100 леваДобре, кое на един диск струва 100 лева, материала ли (всичко се купува на едро), изработката ли (в големи количества количества и с машини (поточни линиии/роботи/китайци)) ? Даже и с печалбата ако е в нормални рамки (заедно с всички налози) няма как да стигне 100 лв. Според мен цена от такъв порядък е пресилена.![]()
Айде ве,качете снимки на тоя циркулярда видим къде е проблема
profesionalist_wood написа:Ама и 20 лв не е реална цена....само диска ми за дърво на циркуляра струва 100 леваЗа 115мм диамантина си е нормална цена - дискове на Бош и Сири за сухо са толкоз(21-23лв)![]()
Айде ве,качете снимки на тоя циркулярда видим къде е проблема
g3org1 написа:И аз си взех машината за рязане на плочки и леко криволинее диска , но пък разреза го прави много добре. И за това питах дали и при други го има този ефект , като въртя диска ръчно и има малко криволинеене от порядака на 2 мм , а съм стегнал на мах шайбитеТрудно, но може да се балансира, малко повечко трябва да се поиграе, а и на високи обороти диска сам се "изравнява"...
klomo написа:http://woodbg.blogspot.fr/2015/08/parks ... 00-a1.htmlМисля,ако си сложа марков диск на Фестул за 300 кинта на машината ще е супер
от една друга тема във форума![]()
много ме блазни
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: