Нека намерим най-тънките цени.
VLADO66 - майстор
Този проблем го има при евтините машини.Просто слагат да има нещо.Един хубав диск струва от 20лв. нагоре.
profesionalist_wood - майстор
Ама и 20 лв не е реална цена....само диска ми за дърво на циркуляра струва 100 лева :?
Айде ве,качете снимки на тоя циркуляр :lol: да видим къде е проблема
g3org1 - напреднал
Като се прибера ще снимам
stan73 - майстор
profesionalist_wood написа:
Ама и 20 лв не е реална цена....само диска ми за дърво на циркуляра струва 100 лева :?
Добре, кое на един диск струва 100 лева, материала ли (всичко се купува на едро), изработката ли (в големи количества количества и с машини (поточни линиии/роботи/китайци)) ? Даже и с печалбата ако е в нормални рамки (заедно с всички налози) няма как да стигне 100 лв. Според мен цена от такъв порядък е пресилена.

П.П. Иначе поздравления за машинката мечта (Тормек) !
Ами беше на Бош диска. Купих го от Баумакс :?
А иначе параметрите на диска,ето тук viewtopic.php?f=54&t=39380&hilit=%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5+%D0%BC%D0%B8+%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B0+%D1%86%D0%B8%D1%80%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%8F%D1%80+Gude

А тормека го взех за да си точа длетата за не се похабяват че са скъпи :(
jekasus - майстор
profesionalist_wood написа:
За 115мм диамантина си е нормална цена - дискове на Бош и Сири за сухо са толкоз(21-23лв)
За водно си джаскам на голямата с диск райдер за 12лв(D 200мм), малката с оригинален на Сири(150мм) за 30лв.
g3org1 написа:
И аз си взех машината за рязане на плочки и леко криволинее диска , но пък разреза го прави много добре. И за това питах дали и при други го има този ефект , като въртя диска ръчно и има малко криволинеене от порядака на 2 мм , а съм стегнал на мах шайбите
Трудно, но може да се балансира, малко повечко трябва да се поиграе, а и на високи обороти диска сам се "изравнява"...
g3org1 - напреднал
Диска наистина е много крив .Дложих диск за метал тои си пасна много добре на шаибата и при него се забелязва леко изкривяване от порядака на 0.2 мм което не е болка за умиране . Иначе с кривия си диск си реже хубаво
Ами носиш втулката и шайбата на стругар за 10 лв да ти направи и готово
klomo - специалист
http://woodbg.blogspot.fr/2015/08/parks ... 00-a1.html

от една друга тема във форума :)

много ме блазни :razz:
klomo написа:
http://woodbg.blogspot.fr/2015/08/parks ... 00-a1.html

от една друга тема във форума :)

много ме блазни :razz:
Мисля,ако си сложа марков диск на Фестул за 300 кинта на машината ще е супер :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: