toolegittoquit написа:Писах ТД. Съкращение за ТУРБО ДИЗЕЛ. Не визирам конкретна абревиатура. Не визирам количество на турбокомпресорите. Нито наличие на интеркулър. Както и дали е вихров, с директно впръскване, помпа-дюза или с комън-рейл система. Написах ТД - ЧЕТИ преди да сменяш смисъла на поста ми.Chefo77 написа:И това, че ТИ не знаеш за дизели на 500 000 км не е никакъв критерий - защото има много, ама много ТД милионници.Чефо, приятелю, има разлика между TD и TDI първо на първо. Освен това реших грубо да приравня тенденциите по масово разпространените в България автомобили. То е имало и автомобили с бензинов инжекцион още 70-те години, но масово разпространение пълната инжекция е получила към 90-те години. Разните Голфе-та, Корси и прочие са били с моноинжекция масово до началото на 90-те години. Не че е нямало друго и по-рано, коментирам кое кога е получило масово разпространение.
Газовите уредби изгарят по-пълноценно горивото и шансът да ти призлее зад дизелак е по-висок, особено като му махнеш ДПФ и ЕГР. Надеждността е много относително нещо. И все пак, като профан, ще на дизел бегачките са много по-малко отколкото на бензин.![]()
Между другото, минаването на технически преглед на АГУ не е нещо особено сложно и трудно, не знам за какъв контрол говориш.
Стига хейтърство, на бензин върви повече, а на газ вози евтино. А дизела дори и за нафтовата печка е скъп вече.Ако ремонта на турбото не беше един милион трилион лева, нямаше умни дюзи и какви ли не скъпи умнотии, новите дизели щяха да бъдат по-популярни отколкото бензиновите в момента. Но тая издръжка на дизел с тия потенциални ремонти, почващи от 200лв нагоре не ми се нрави.
А то турбо-то си е изразходило ресурса в Германия и пристига издухано като "нов внос" в България. Да не мислиш, че някой ще вкарва запазени и технически изправни автомобили тук?
Като не си профан, защо като говорим за разход, сравняваш дизел с бензин на газ, а когато става дума за състезания, газификацията леко я пропускаш? Можеш за ползваш интернет, кажи в състезанията за издържливост, в последните 10 години колко бензинки (не на газ, тях ще ги търсиш до другия месец) са били в челото? Даже в Дакар, където основния проблем е запрашения въздух (който дизела НЕ ПОНАСЯ), дизелите в последните години мачкат. 'Що ли? Защо ли смениха правилата в WTCC, за да могат да орежат дизелите?
Виж как добре си го написал: ПОТЕНЦИАЛНИ РЕМОНТИ. Сега остана да осмислиш какво си написал. Наблегни на първата дума в това словосъчетание.
И съм ти го казвал и в друга тема: Не мисли, че новите бензинки са елементарни като твоята кола. И те са с дебела поддръжка.
И как така на бензин ще върви повече, не знам. С Темпрата ще те правя палав макар да си с 25 коня отгоре, до другата изобщо не можеш да се наредиш. И тя е по-маломощна от твоите 115 коня, да знаеш.

Последна промяна от Chefo77 на пон сеп 14, 2015 1:16 am, променено общо 1 път.