Най - вълнуващия въпрос зимно време.
димитар кисиов - специалист
Адмираци за кутията мераклиска работа браво браво .на каква цена можем даси поръчаме кутията ако е възможно де.
filmatoplo - майстор
Колко мм ламарина ползвате .
milenskior - специалист
Стените са от 3 мм, а пепелника е 1 мм.
milenskior - специалист
димитар кисиов написа:
Адмираци за кутията мераклиска работа браво браво .на каква цена можем даси поръчаме кутията ако е възможно де.
За съжаление не мога да се наема с изработка на кутии, защото нямам време.Тази съм я замислил от пролетта и едвам сега намерих време и то в работната събота да я направя.
geniya - специалист
Сетих се, че някой щеше да мери калоричността на различните видове пелети?!
Мисля, че измерващия беше LazarGanev, който беше обещал, че след измерването щеше да публикува различните данни за калоричността.Може и да съм пропуснал публикуването им, ако е така нека някой да пише къде се намират данните.
lakosste - специалист
Каква стойност трябва да показва долу в ляво на екрана пламъчето при работа със сл. пелети.
Тези дни пробвах с дървесни и поакзваше около 182.Днес пробвам слънчогледови и варира от 90 до 160.
filmatoplo - майстор
:? По принцип не съм забелязал голяма разлика в луксовете при различните пелети , видимо пламъка по слаб ли е със слънчогледовите пелети .
lakosste - специалист
filmatoplo написа:
:? По принцип не съм забелязал голяма разлика в луксовете при различните пелети , видимо пламъка по слаб ли е със слънчогледовите пелети .
Не много.Да не би да е заради повечето пепел по периверията?
По принцип колко е нормално и критерий ли е за горенето?
klintan - специалист
Здравейте. И аз бях започнал един проект за преустройство на котел ДАКОН ДОР 24 с кутия за горелка ,но от полските -podajnik ekoenergia ,обаче поради промяна в плановете продавам готовата кутия и котела.Може да се сложи и горелка грейко на кутията -висока е 45 см от 5 мм ламарина е,има и уплътнителен шнур.Показвам и снимки на кутията.

Прикачен файл

кутия4.jpg
кутия4.jpg (64.01 KиБ) Видяна 1773 пъти

Прикачен файл

кутия3.jpg
кутия3.jpg (60.5 KиБ) Видяна 1773 пъти
lakosste - специалист
filmatoplo написа:
Мисля,че със сл.пелети иска повече секунди за подаване за да има количество което да поизбутва шлаката, а пък интервала да се увеличи с малко за да имат време да изгарят и да не се претрупват.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: