• 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 126
Нека намерим най-тънките цени.
kuger - майстор
А ся, де! Какво общо има м/у политически убеждения и ел.техника? И двете цапат, но първото цапа много, и то душата.
nikolson - майстор
Не знам.
hidrazin - майстор
kuger написа:
Язе мислим, че може! Трябват и само още малко чаркове.
hidrazin, ти си на ред :partyman:
Виж по-внимателно какво е написал - да се свърже на монофазен... За нищо допълнително не става дума.
Иначе честотни инвертори се продават под път и над път. Е, на цена колкото няколко такива помпи де. :-D
Абе ти да не си мислиш за кондензатори и например бутон от Рига. :shock:
Я помисли - водна помпа 750W. Почти винаги се налага да тръгва под товар. Колко вата ще и останат и какъв въртящ момент?
Е ще може да се използва като водна помпа - за градинско езерце или аквариум с рибки.
:partyman:
bobko - специалист
Ето,човека продава Ел.контактор :-D Ако на някой му трябва такъв прекъсвач(ел.контактор :lol: )на добра цена е според мен.
kuger - майстор
hidrazin написа:
kuger написа:
Язе мислим, че може! Трябват и само още малко чаркове.
hidrazin, ти си на ред :partyman:
Виж по-внимателно какво е написал - да се свърже на монофазен... За нищо допълнително не става дума.
Иначе честотни инвертори се продават под път и над път. Е, на цена колкото няколко такива помпи де. :-D
Абе ти да не си мислиш за кондензатори и например бутон от Рига. :shock:
Я помисли - водна помпа 750W. Почти винаги се налага да тръгва под товар. Колко вата ще и останат и какъв въртящ момент?

Е ще може да се използва като водна помпа - за градинско езерце или аквариум с рибки.
:partyman:
Не точно пуск с тия елементи, но пак пусков и работен кондензатор. Компресора ми, от Ифа, 1,5 Kw, 1500 об. мотор, с монтиран предпазно/възвратен клапан от Шкода /антика/ на изхода на компресора си тръгва като момченце под налягане. Ползвам само работен кондензатор. Подробност, компресора се върти с около 800-900 оборота.
Не мога да споря, без да съм направил проби и измервания, но си мисля, че ще работи помпата и на фаза и нула. :partyman:
estorm - специалист
Гледах в Лидл едни компресори на Парксайд по 219лв. Стават ли за нещо?
nikolson - майстор
estorm написа:
Гледах в Лидл едни компресори на Парксайд по 219лв. Стават ли за нещо?
Обсъждат ги в Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2
prascho - майстор
Купували ли сте гсм от Olx? Искам да взема телефона на баща ми и съм се спрял на нокия 225, но се чудя дали да взимам от нета или да си купя нова. Към оператор означава, че е кодирана нали?
Chefo77 - майстор
Не, не е задължително. Теленор например кодират само iPhone.
А АЗ лично от онлайн магазин никога не бих си взел такава техника. Особено втора употреба.
pgt - специалист
prascho написа:
Купували ли сте гсм от Olx?
То от OLX всичко е на късмет, освен ако не е ново и пак не е гаранция. Виж при телефоните и специално евтините модели, може да попаднеш на нещо читаво, защото ги раздават като бонус при подписване на 2 год. договор и някой може да реши да се раздели с него срещу скромна сума. Аз също имам някаква евтина нова Nokia (не помня модела), получена по същия параграф, но мисля да я пазя като резерва за мойте пенсионери.
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 126

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: