Ще пробвам първо с интернет доставчика,дано да се справят. 
От интернета не можаха да се справят,свързаха се с камерата но не намериха къде да зададат IP адреса ,но аз не се предадох и на края успях да я подкарам през софтуера който върви с нея но качеството е много лошо.

От интернета не можаха да се справят,свързаха се с камерата но не намериха къде да зададат IP адреса ,но аз не се предадох и на края успях да я подкарам през софтуера който върви с нея но качеството е много лошо.

Сега обаче успях да я подкарам и през интернет.Дадоха ми отделен IP адрес и през интернет експлоера се вижда(след като инсталирах едно приложение),но през друг  браузер не излиза картина(Мозила,Г.Хром)
 Сега обаче успях да я подкарам и през интернет.Дадоха ми отделен IP адрес и през интернет експлоера се вижда(след като инсталирах едно приложение),но през друг  браузер не излиза картина(Мозила,Г.Хром)  , сигурно и там трябва някакво приложение
 , сигурно и там трябва някакво приложение  .Проблема е че лаптопа ми е с XP и експлоера не върви.Опитах и на Андроид  с различни приложения, но не става.Вече се отчаях.
 .Проблема е че лаптопа ми е с XP и експлоера не върви.Опитах и на Андроид  с различни приложения, но не става.Вече се отчаях.