• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Алтернатива за Виадрус У26 не ми харесва , стърчи 60 санта и не може да се побере във всяко мазе :wink: . ако тази горелка се постави под котела , става друго .
rosso666 - специалист
не разбрах горелката по каква причина е изнесена толкова извън котела???
LazarGanev - "Велик майстор"
Щот ни съ сбира вътри
rosso666 - специалист
ахааа защото и аз мисля да изнеса мойта GP малко на вън за да грее само първата камера на боша .че сега грее и двете камери .
n.ganev - майстор
'Ма ти не беше ли с БОШ :? . Ако е така За к'ъФ чепиц ти е изнасяне ?
rosso666 - специалист
защото сега пламъка е точно между първата и втората камера,и пече точно долния ръб на водната риза .Искам да го направя както е waterland-a там горивната камера е затворена в горния си край.
n.ganev - майстор
'Ми то за БОШчето там му е мястото на ПЛАМЪЧЕТО.
rosso666 - специалист
по принцип ми беше идеята първата камера (която е предвидена за пълнене с въглиша) да я разделя с една ламарина и да направя един допълнителен ход на газовете.имаше един колега който беше направил нещо такова но не помня в коя тема .та за това ми трябва да изнеса горелката с около 4 см.като стане ще покажа снимки че така е малко трудно да се обясни.
alex_serviz - специалист
rosso666 написа:
по принцип ми беше идеята първата камера (която е предвидена за пълнене с въглиша) да я разделя с една ламарина и да направя един допълнителен ход на газовете.имаше един колега който беше направил нещо такова но не помня в коя тема...
Ето ти вариант за 32 kW котел Дакон
Изображение
Ако твоят котел е 24 kW, не съм убеден, че ще се получи. Нека n.ganev да каже, той, знам, че пробва при него и после май се отказа. Скоро слагах горелка на такъв котел и бункера за въглищата ми се вижда прекалено плитък за допълнителна преграда.
P.S. Сори за спама! Темата е за Симе, а ние отидохме при Бош, Дакон и темподобни...
filmatoplo - майстор
Нищо тъкму да се види за какви тунинг прегради става дума , в Симето също се поставят плочи само че хоризонтално -ама доктор Ганев се бави с ренгена и не праща снимки :wink: .
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

Тема "Поставяне на пелетна горелка на чугунен котел Sime" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: