nikolson написа:Аз си купих тоя с термопластината. Много, ама много съм доволен. Направо се родихме в банята, голям кеф е с него.kalpev написа:В четвъртък излизат смесителите.Тъй като не купих термостатичния, погледнах сегашната брошура. Нещо не ми се понрави цената от 65 лева за обикновен смесител. Сега чакам да ми пратят оферта от Англия за около 50 лири термостатичен смесител+душ+слушалка.
fore написа:Голямо нахалство си е това с тия 220. 100% горница !Замисли се,че щом 90% от пишещите не могат да те понасят и половината те игнорират,а другата половина(в това число и аз) те тровят всячески,явно проблема не е нито във форума,нито в България,а във твоята главица.![]()
Тигър ти си и Психолог брато.
Евала. Само не разбрах, защо спираш да пишеш ? Първо ме нападаш без повод, а после пък си обиден от неме ли ?
И статистика ми дръпна. 0,9 % си е добре като цяло. Не е 50 % като някой други тук.
Обаче едно е сигурно - до този момент ти се държеше като човек и изведнъж и в теб влезе духът от форума. Едно е сигурно- нас ни движи лафа- не е важно Аз да съм добре, важното е на Вуте да му е Зле- злобата. Можеби тази думичка трябва да залегне в националният ни химн и като девиз на Българите.
Веднага давам пример с Бодко- той казва- аз искам да те дразня за да ти сложат Бан ! Е това какво е ???? Нищо вече не може да ме учуди от вас. И периода на активизация си е този и всичко си е по реда на нещата.
Та ние трябва да имаме някой който винаги да ни е виновен за нещо- Турците, Руснаците, Аз. Ей така за спорта- без повод. Просто за да не сме виновни ние за съдбата си. Не поемаме отговорност за нищо и никога. За краткост Българи.