stivemaster написа:Само това ли ще кажеш бе адаш, изводите да си ги правим сами ? "Щом ми казваш истината, аз пък ще се опитам да те обидя " а ?Какво да кажа повече, адаш? Споря ли за това, което си написал - не. Има ли смисъл - не. Фактите са си факти. Не разбра само, че аз не съм от онези, които се подмокрят когато някой спомене запада - ей това исках да ти кажа. Не ме интересува разликата с техните стандарти за работа, защото се опитвам да работя по тях. И уважавам тези, които работят по тях. Ако не исках да се развивам или поне да съм в крак, щях да лепя с асфалт или Ц200 и да лакирам на 2 ръце с нитроцелулоза, твърдейки, че върша работа перфектно. Все си мисля, че много от майсторите мечтаят за на запада цените и удобствата, не за стандартите им на работа.

С какво съм се опитал да те обидя?
Ти сложи всички майстори под общ знаменател, аз казах, че никога не бих направил същото към твоята професия. И съм се бил опитал да те обидя?

Ако исках да те обидя, щях да използвам съвсем други думи. И в съвсем друго направление. Ти какво, отричаш, че има строителни техници, които един чертеж не могат да разчетат ли? Не ги сравнявам с теб, ако някъде си видял намек за това, просто споменавам, че има и такива.