Много е писано на тема "вана" -за или против и за това  няма да я засягам.Само ще кажа,че вчера демонтираха у дома ваната която "обгрижвах" дълги години без никъква полза от нея.Щастлива съм ,че вече я няма и знам,че при никъкви обстоятелства не бих си сложила отново този паметник.

.Тоалетната отива в десния ъгъл на стената до вратата. Тогава можеш да разположиш душа и ваната в непосредствена близост и да минеш с една преграда/параван. Наистина не е лесно да си направиш лукса, но нали едно от нещата заради коити живеем са мечтите ни, тъй че ти пожелавам успех!
 .Тоалетната отива в десния ъгъл на стената до вратата. Тогава можеш да разположиш душа и ваната в непосредствена близост и да минеш с една преграда/параван. Наистина не е лесно да си направиш лукса, но нали едно от нещата заради коити живеем са мечтите ни, тъй че ти пожелавам успех!Има и друга идея. Ако можеш да смениш местата на спалнята и кухненския бокс в жилището /евентуално липса на канал близо до ностоящата спалня може да ти попречи/, тогава може да смениш входа към банята откъм новата спалня /което е практично, ако не ти идват гости
 /. В този случай вратата на банята е откъм спалнята и ваната може да е в ъгъла вляво срещу вратата, при което ми се струва, че става по-широчко. Също така /аз не бих го направил/ при това положение можеш да откраднеш 20-30 см от коридора.
 /. В този случай вратата на банята е откъм спалнята и ваната може да е в ъгъла вляво срещу вратата, при което ми се струва, че става по-широчко. Също така /аз не бих го направил/ при това положение можеш да откраднеш 20-30 см от коридора.

, ама след като е необратим процеса...
 , ама след като е необратим процеса...