Здравейте, предварително се извинявам, ако не съм уцелил точната категория
Имаме комшийски спор относно автомата на входната врата на блока. Автоматът е прекалено шумен при отваряне от домофона или когато се отваря с чип. Просто като му мине ток за отваряне и все едно дрелка се пуска. Тези, които слагали чип системата, казали, че било нормалко и бръмчало заради вибрации в рамката на вратата, понеже е желязна. Казали на домоуправителя да напълни рамката с пясък
Не съм много наясно с домофонните системи, ама за мен това са пълни глупости и този автомат трябва да се смени. Ако някой е наясно с домофонните системи и знае смислена причина за това бръмчене, моля да сподели. Също може да споделите и модели автомати, които са безшумни или ако накой се занимава с такова нещо, направо да му дам адреса на блока да сложи читав автомат

Не съм много наясно с домофонните системи, ама за мен това са пълни глупости и този автомат трябва да се смени. Ако някой е наясно с домофонните системи и знае смислена причина за това бръмчене, моля да сподели. Също може да споделите и модели автомати, които са безшумни или ако накой се занимава с такова нещо, направо да му дам адреса на блока да сложи читав автомат