plastkomfort написа:Пуснах ти сервизнатаБлагодаря

plastkomfort написа:Пуснах ти сервизнатаБлагодаря
Shark04 написа:Колега по големия проблем,че от там най-малко ще получиш съдействие.plastkomfort написа:Пуснах ти сервизнатаДнес за пореден ден ще чакам техника и, ако не дойде и днес, вече ще пиша до Сънсистем и ще трябва сами да се мъчим нещо да правим защото иначе не можем да се стоплим
DJ_Aleks_Di написа:Печката има технологичен разход, под който не може да падне. На моята пм23 това е 15 кг на денонощие.bibop_ivo написа:Здравейте от скоро съм с това чудо на 21 век. От оторизиран инсталатор ми е пусната камината за сега работи доста добре разход за три дни или около 24 часа работа 15 кг . Камината е 23 с новия блок разликата от по стария че има т.н. Финно настройване на всяка една програма в % . За сега е търкалям на 1 с -5 на peel и -4 на вентилатора има леко тлеене след загряването на водата. На мен ми се вижда добра камината и за сега съм доволен .Добро утро! Колега, ще кажеш ли какви са ти настройките на камината, че гори толкова малко....
Имам чувството че ще трябва да карам ВУЗ за това чудо на 21 век като космически кораб е .![]()
Shark04 написа:tysonlkr написа:Увеличете си желаната температура на водата. С натискане на бутона "+" или "-" се задава температурата. Най вероятно инсталатора е настроил толкоз ниска температура поради все още топлото времеУвеличавам, намалявам, сменям мощността на работата - НИЩО!! като се закова на 47-51 гр. и не мърда! Нито се променя огънят, нито времето на подаване на пелетите - НИЩО!!! Все едно, че се запаметени едни настройки и от потребителското меню не се променят. Днес се обадихме на инсталатора, обща да дойде. Ще чакаме![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: