shotik написа:Аз пък имам товаИзби рибата с тая 12 скоростна главина Закс. По-новите рядко са с над 7 вътрешни скорости. Сигурно тежи 2 кила "скоростната кутия"

shotik написа:Аз пък имам товаИзби рибата с тая 12 скоростна главина Закс. По-новите рядко са с над 7 вътрешни скорости. Сигурно тежи 2 кила "скоростната кутия"
shotik написа:Аз пък имам товаХубаво колелце.И главината хубава ама скоро сменявах главина с три вътрешни скорости,че беше се прецакала с китайска главина щот нещо не намираме главини за руска контра.Като кажем на клиента колко пари е нова главина с вътрешни скорости и му става зле и избира доста по евтиния вариант.Лично аз не бих си взел колело с вътрешни скорости.Няма части за главината,а пък главината скъпа.Доволен съм си и от външните скорости.Всичко има за тях.Смених с лагери в главините,средното движение и само карам.От време на време сменям някое ръждясало жило,гумички на спирачката,нормалното износване на евтина верига на всеки сезон и съм доволен.
Прикачен файл:CIMG6222m.jpgПрикачен файл:CIMG6223m.jpgПрикачен файл:CIMG6229m.jpg
fu4ko написа:shotik написа:Аз пък имам това....Като кажем на клиента колко пари е нова главина с вътрешни скорости и му става зле и избира доста по евтиния вариант.Лично ......
Прикачен файл:CIMG6222m.jpgПрикачен файл:CIMG6223m.jpgПрикачен файл:CIMG6229m.jpg
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: