• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 38
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
radius - майстор
shotik написа:
Аз пък имам това
Изби рибата с тая 12 скоростна главина Закс. По-новите рядко са с над 7 вътрешни скорости. Сигурно тежи 2 кила "скоростната кутия" :lol:
fu4ko - специалист
shotik написа:
Аз пък имам това

Прикачен файл:
CIMG6222m.jpg
Прикачен файл:
CIMG6223m.jpg
Прикачен файл:
CIMG6229m.jpg
Хубаво колелце.И главината хубава ама скоро сменявах главина с три вътрешни скорости,че беше се прецакала с китайска главина щот нещо не намираме главини за руска контра.Като кажем на клиента колко пари е нова главина с вътрешни скорости и му става зле и избира доста по евтиния вариант.Лично аз не бих си взел колело с вътрешни скорости.Няма части за главината,а пък главината скъпа.Доволен съм си и от външните скорости.Всичко има за тях.Смених с лагери в главините,средното движение и само карам.От време на време сменям някое ръждясало жило,гумички на спирачката,нормалното износване на евтина верига на всеки сезон и съм доволен.
shotik - майстор
fu4ko написа:
shotik написа:
Аз пък имам това

Прикачен файл:
CIMG6222m.jpg
Прикачен файл:
CIMG6223m.jpg
Прикачен файл:
CIMG6229m.jpg
....Като кажем на клиента колко пари е нова главина с вътрешни скорости и му става зле и избира доста по евтиния вариант.Лично ......

Намират се и главини по 40-60 лв дори със седем скорости, аз съм купувал и са монтирани на велосипеди , трябва търсене и винаги да се купува с команди ! Да е комплект , каквото и да липсва ,трудно се намира .
fu4ko - специалист
И аз съм намирал в сайтове по 40лв. Но и тази цена е висока.Вярно,че веднъж я взимаш и караш с години и забравяш,но на фона 12лв китайска главина и 6лв да я пренаплета е приемливо за клиента.Одавна не карам колело с контра и не съм им фен.
fu4ko - специалист
Да се похваля взех си и този цветен шосейко.Има забележки по боята.Оригинално не е така.Пребоядисван е.Точно за това ми хареса,че е шарен и има ушета за калници.Има малко за ремонт по него но ще бъде по натам.Трябва да сменя задния обтегач,брони,жила за скорости и спирачки.По натам ще му слагам и калници и май планинския ще се кара рядко.Свалих каплите от другото ми шосейно колело и ги сложих на това.Утре ще снимам с другите капли и ще кача снимки.

Прикачен файл

IMG_20151030_212658.JPG
IMG_20151030_212658.JPG (53.28 KиБ) Видяна 3075 пъти
fu4ko - специалист
Ето го шосейко напълно работещ с нови команди Шимано и евтин заден обтегач Диадем.Колелцето е с 10 скорости.По натам ще слагам ос касета с лагери и венец с 3 зъбчатки квадрат.Сега е с 2 и клинове.Има малко ръжда по рамката ама кат за 50 кинта толко.

Прикачен файл

IMG_20151203_160045.jpg

Прикачен файл

IMG_20151203_160026.jpg
IMG_20151203_160026.jpg (113.19 KиБ) Видяна 3002 пъти
shotik - майстор
Не зная какво е станало , линковете не се отварят , ще ги кача в друго мнение
Последна промяна от shotik на чет дек 17, 2015 4:45 pm, променено общо 3 пъти.
inspo - майстор
shotik оправи си линка, че се е омазал и не се отваря.

И след редакцията ти пак не е в ред.
Проверявай дали работи след като публикуваш мнението.
Защото нещата се развалят при преглед или редактиране след като презареди страницата преди да е пуснато мнението.
shotik - майстор
Велосипедии от рециклирана пластмаса
http://razoesparaacreditar.com/design/e ... sacionais/
shotik - майстор
Прикачен файл:
CIMG6206 m.jpg
CIMG6206 m.jpg (92.45 KиБ) Видяна 2924 пъти
Прикачен файл:
CIMG6211m.jpg
CIMG6211m.jpg (96.53 KиБ) Видяна 2924 пъти

Прикачен файл

CIMG6531m.jpg