Kirilpm написа:И 150лв си е съвсем нормална цена за труд и части,понеже за мен рециклиран стартер е такъв,който е неразличим от нов,четки правени на шмиргела и сглобено с разхлопани втулки не е рециклиране,нито стартер от моргата.Според теб колко струва демонтаж,разглобяване,смяна на втулки,включително и на втулка в скоростна кутияКириле, да ти го бях дал тогава на теб, да направиш ревизия, а не да се дават почти същите пари за практически нищо. После не се чуди защо автомайсторите ви гледат накриво като шанаджии. Но недей с преувеличаването. После ще започнем с раздуване на цените и... на типичните похвати за взимане от майстор пари за работа, която всъщност не е свършена или не е нищо особено. Масите се чистят с шкурка, ротора съм виждал как му шлайфат колектора - колонна бормашина и шкурка. Втулката се сменя при свален стартер с подходящ дорник за 10 минути.
Същата работа като да смениш кондензатор за 15 стотинки и то да сложиш менте, а после да се тупаш в гърдите каква тежка работа си свършил и да поискаш 50лв за "работа" от някой будала.