Там е работата, че предполагам е очевидно, че не съм в състояние да разпозная симптомите, за да ги неглижирам. Дори нямам идея какъв вид беля може да стане. Нямам понятие дали не е станала вече или поне да е на път да стане. Поради тази причина и поради това, че нямам познат с такава професия питам тук. Естествено мога да извикам някакъв електротехник, но на никого не пише на челото колко е кадърен, а съм се наслушал във всякакви области на изрази от сорта на "аз това го правя така ХХ години и няма проблеми". Затова писах тук, опитвайки се с подробни обяснения да дам представа за ситуацията, та да бъда насочен съществува ли симптом за нещо сериозно и как да го оправя.
Murphy написа:Там е работата, че предполагам е очевидно, че не съм в състояние да разпозная симптомите, за да ги неглижирам. Дори нямам идея какъв вид беля може да стане. Нямам понятие дали не е станала вече или поне да е на път да стане. Поради тази причина и поради това, че нямам познат с такава професия питам тук.Слаба нула, поради не добри връзки. Почва да те пере тока от уредите. Претоварване, което води до загряване, което отслабва връзката, довежда до още загряване и още влошава връзката. Резултат - пали се кабела. Започва именно като биене на ток и като пуснеш един уред, всичко премигва. Всичко това е възможно и иначе, проблемът е че като няма кутия или достъп до връзката, нямаш възможност за ревизия.
Ако искаш нещо точно, а не просто да си говорим по принцип, снимка, схемичка - нещо по-графично. Да може да се види кое как и защо къде е вързано.