Та да си призная онзи ден за пръв път видях че се продават такива пирони. Иначе съм виждал но по палета и разни други сандъци от машинарии но явно ковани с пневматика. Нямат вадене без да строшиш дъската. Та понеже ми се налагаше да кова една обшивка ама както дъските така и гредите добре промазани с масло. Докато заковеш единия и другия изкача
Шегувам се ама наистина понякога главата почва да се показва. Та взех едни такива 7см но голям зор с коването. Ай го изкривиш малко и няма забиване по лошото е че най често се чупи.Бе голям зор видях. Аз ли попаднах на калпави но в тоя материял девятки забивам с един удар на теслата
Та питането ми е когато се използват такива трябвали да се ползват примерно по къси заради повишеното съпротивление на изваждане. И вообще някакви съвети и за витите гвоздеи. Не че видях да се продават вити ама дали на практика си заслужава замяната от към здравина щото разликата в цената е мижава. Дали си заслужават псувните от ударените пръсти.

Та питането ми е когато се използват такива трябвали да се ползват примерно по къси заради повишеното съпротивление на изваждане. И вообще някакви съвети и за витите гвоздеи. Не че видях да се продават вити ама дали на практика си заслужава замяната от към здравина щото разликата в цената е мижава. Дали си заслужават псувните от ударените пръсти.