Всички имаме коли, нали ?
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
с твоята самоходна скрап поддържана със свински опашки и изолирбанд.
Изолирбанд - има. Шлаух и опашки също. 20 годишната бандажна лента подменях. :-D А вече е трудно да ме излъжеш. И пак да те питам - кое да ти снимам, че веднъж завинаги да замълчиш и спреш с глупостите по темата?
Chefo77 написа:
ако ти не можеш да направиш разлика между автомобил, който е поддържан
Мисля, че съм писал как сменях носачи и т.н на старата кола, както и лагери на тая, само заради шума. Не че има проблем. А защото тропане или виене ме побъркват. А има неща, които в даден момент не създават проблеми, но фактът че не са сменени преди теб в дългосрочен план означава, че ти ще си ги смениш.
Kirilpm - специалист
Абе вий не разбрахте че тинки може и млада курва да не е чукал,но пак ще ви даде някой акъл по въпроса :lol:
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
А има неща, които в даден момент не създават проблеми, но фактът че не са сменени преди теб в дългосрочен план означава, че ти ще си ги смениш.
Няма такива филми. Едно нещо се сменя, когато е необходимо да се смени. Когато започне да дава признаци. Не защото "се знае, че ще се прецака". Този, който сменя нещо защото очаква да се скапе, за мен е идиот.
То по тази логика, всичко трябва да се смени, все е му дойде времето ...
Gadnyara - специалист
kuger написа:
Gadnyara написа:

П. П. Защо навсякъде трябва да си бутате печките?!
Приемете, че има глупави и бедни хора, които искат да се мъчат с газта.
Темата ли е твоя, форумът ли, та ми нареждаш къде да се бутам?
Прав сте, наистина забравих за ignore опцията.
Поправих се. Приятно писане. :wink:
stoianov_n - специалист
Kirilpm и Chefo77 :prayer: :prayer: :prayer:

Абе пичове, много ви се кефя, че не се отказвате, ама вие не сте ли женени?Тва е все едно да спориш с жена. :-D
kuger - майстор
Зарекох се да не пиша, ама toolegittoquit не хваща от дума.
Защо, БЕ пич, купи тая дърта бангия? Аванта, тънкаж ... Недей рева сега колко и какво си дал за нея за да я вкараш в пътя /съмнявам се/. Ремонтите не вдигали цената, ами няма да я вдигнат. Кой купува коптор /освен тебе/, в когото да вкара минимум още толкова средства?
Кола, кога се купува се гледат основно двигател и купе. После останалото, но не на последно място.
Искаш ли да ти кажа за колко си взех сегашната, колко съм дал за смяна на консумативи и да я обуя със зимни гуми, обути в железни джанти?
Няма да ти кажа, съжалявам те, ще получиш инфаркт
:shock:
Относно това:
"Всичките плюсове и минуси на алтернативното гориво /LPG/, сами сте си го избрали, сами ще сърбате попарата, сори."
или е неволна, или умишлена грешка :-D , всеки си сърба своята попара!
Още нещо, старата кола я продадох за 1000 лв., на 20 години, с основно изкърпено дъно и нови прагове и вежди. Със зимни гуми с 6 мм грайфер. В движение, с платено всичко, данък, гражданска, винетка и минат преглед. Със всичко работещо по нея, без ключа на багажника /но там си работеше централното/.
Kirilpm - специалист
А не е същото,тинки още не се е разплакал и не се е прибрал напук при техните,но като цяло имаш право,аз вече се отказах да споря,тровя го от време на време като вземе да се изхвърля с по-сериозни глупости и се надявам някой модератор да му намаже ските.
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
...Тровя го от време на време
А аз да си правя труда в такъв случай да ти отговарям ли? До тук.
kuger - майстор
toolegittoquit написа:
Kirilpm написа:
...Тровя го от време на време
А аз да си правя труда в такъв случай да ти отговарям ли? До тук.
ЕДНО СМИСЛЕНО МНЕНИЕ !!!, браво.
Не искам да го тровя, искам да му кажа някои истини, ама не хваща :sad:
Последна промяна от kuger на вт ное 17, 2015 10:10 pm, променено общо 1 път.
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
Когато започне да дава признаци. Не защото "се знае, че ще се прецака".
Това дали ти забелязваш едно нещо дали започва да дава признаци за проблем или не също е от значение. Можеш да си караш и 150,000км с ангренажа? Ти би ли посмял? А има неща като клапите на парното на VW. Там по-добре профилактично като вземеш колата да я пипнеш, отколкото някоя зима да останеш на студено.
Другият случай е нитовете на скоростните кутии на Голф4-ките. И там няма обикновено много-много предупреждение. Един ден става(къса нитовете) и плащаш 600лв за друга кутия. За това профилактично се говори да се сменят с ремонтен комплект с болтове, дори и нищо да им няма. :) Става въпрос, че някои неща по-добре да ги смениш преди да са направили проблем, че после много боли или е неприятно. :partyman:

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: