Здравейте колеги! Някой интересувал ли се е дали има възможност Грейко да се настрой да кажем ако водата на котела падне под 3 градуса примерно да се запали, за да се предпази системата от замръзване? Аз не видях никаде такива възможности с изключението на това да изкара грешка Frost.
За другите програмируемите термоглави незнам дали позволяват настройка за даден час желана температура. Така че като избираш го имай в предвид това ограничение

Да, точно с две температури мога да "заигравам" и аз. Едната както казваш е Комфорт, а другата Икономия, но аз и не искам да търся повече от две температури в денонощието. Пример: От понеделник до петък съм така: от 05,31 до 07,00 - 24 гр., от 07,01 до 16,30 - 21 гр., от 16,31 до 23,00 - 24 гр., от 23,01 до 5,30 - 21 гр. . Събота и неделя : от 07,01 до 24,00 - 24 гр., от 00,01 до 7,00 - 21 гр.. Мен си ме устройва така.
Не разбрах за кои "три" говориш. Цитат: "..........през седмицата. Останалите три не могат. Иначе............" . Какво три и кое три? Извинявай - не разбрах.
Като писах по горе - за определен час определена температура имах в предвид една от тези двете, споменати от теб. Те се оказват достатъчни.
Други добри марки според мен са Rondostat, Herz, Silvercrest. Има едни Herz с подсветка и много голям дисплей ама са по 59 лв. Въпрос на избор.