• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
Начи Аристон за жалост отпадат. Бойлерите им са под налягане. С две думи - студената вода трябва да се подаде директно на бойлера и след това да премине към батерията /стандартна водопроводна мрежа/. Аз имам само един студен изход и това означава да си направя нова вътрешна мрежа /не че е невъзможно, но трябва да променям доста неща, в стената няма как да копан, само отвън/. Допълнително трябва да се осигури излаз за отводнение на вентила, който се намира в шкафа.

П.П. Намерих една стара тема:

viewtopic.php?t=13410

В последното мнение на страница 1 е дадено точно описание на това, което бе налично до петък у нас - "бойлер със собствено изтичане"

"Не знам конкретния бйлер как е, но имахме един такъв за над мивка.
Водосъдържател като на обикновен бойлер, но батерията беше по-особена. При нея, когато пуснеш топлата вода тя пуска студена в бойлера, която пък избутва топлата от там.
Дано сте разбрали. С две думи на изхода на топлата вода няма кран и е директно с атмосферата. Вътре в балона няма налягане."

Уф...когато човек не разбира не е и за тоалетната. Обадих се в сервиза на Елдоминвест. Човекът уверено ми каза, че мога да вържа обемен бойлер под налягане /0,6-0,8MPa/ спокойно към батерията на бойлер със свободно изтичане и то без вентила. :? Явно самата батерия се явява в ролята на вентил..
nikolson - майстор
Някои подпукаха от сега. :-D
П.П. Поправих го, че наистина не се отваряше.
Последна промяна от nikolson на чет ное 26, 2015 10:15 am, променено общо 2 пъти.
shotik - майстор
nikolson написа:
[urlhttp://www.screwfix.com/search?search=novprice ... e_size=100]Някои[/url] подпукаха от сега. :-D
Както си го представил ,не се отваря ,ето го

http://www.screwfix.com/search?search=n ... e_size=100
prascho - майстор
Готови ли сте за днес:)....................
ESPACE - майстор
prascho написа:
Готови ли сте за днес:)....................
"Уникален" Черен петък по Български ще е - 10% на всичко и от всички. Че то нормалните промоции са с по големи отстъпки.
Засега май само Румънците ще предложат нещо по на далавера
prascho - майстор
да бе, нали сега гледам и офертите на румънците. Едно ТВ сони няма на "примоция" дори и с -10%....../ще избирам между сони и панасоник/. Филипс ли да си взема :lol: . Книгите, които съм набелязал нямат и лев надолу. Телефонът, който си харесах е на нормална цена 570, до онзи ден бе 390лв... Невероятен "черен" петък.....

Та 10% в "нашенските" вериги май все е нещо.

П.П. Обичаме си родната действителност и местните търговци... Бле...блеее, пасем си тревица :-D !
EDI - майстор
Едно единствено нещо ми хвана окото.Винтоверта на ДЕВАЛТ 710 е намален на 229 лева, който не го е видял да погледне, има го в наличност.Кугер май търсеше винтоверт.
biol - специалист
Я погледнете това дали става.
Skil F0156950AD, 550 W
http://www.emag.bg/udarna-bormashina-sk ... DL2CJBBBM/
Трябва ми нещо за домашна работа, ама да може да дупчи в панел
Последна промяна от biol на пет ное 27, 2015 9:07 am, променено общо 1 път.
DundyTheCroc - майстор
Аз си взех комплект чинийки за хранене, проверих на други места, цената наистина е добра :-D
Иначе да, в повечето случай лъжат кат дърти каруцари.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

Тема "Черен петък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: