целта ми е само да ми даде сигнал аларматаИ за колко време Ви е реакцията СЛЕД като(ако) получите сигнала....

ПС. той хидрата,хубаво си заплю акумулатора,ама на мен пък ми се пие греяно вино с МЕД.

целта ми е само да ми даде сигнал аларматаИ за колко време Ви е реакцията СЛЕД като(ако) получите сигнала....
lz1wvm написа:И за колко време Ви е реакцията СЛЕД като(ако) получите сигнала....Е колко да им е времето за реакция? Колкото на охранителната фирма дето ми охранява къщата.
mldm написа:А що се отнася до кражбите не ме е страх нека опитат -целта ми е само да ми даде сигнал алармата .Ние сме 10тина "стройни" момчета които се справяме добре в такива ситуации.Бе ти бай бабо да не те среща мечка, че знаеш ли кви мое да дойдат. Некой път не си струва да се правиш на мъж.
hidrazin написа:Не ти трябват три бутона а само един. Намери си някоя стара NOKIA.Така е, снощи и аз го направих това като четях темата и се чудех как да стане, и пробвах с Нокиа, че около мен(вкъщи) само нокии, останали в достоен резерв на смартфоните
Там ги няма тези циркове да ти светне дисплея, второ за директно избиране че и трето със слушалката.
Сега пак пробвах за да съм сигурен дали помня правилно.![]()
Например при записан някакъв номер на 2-ра позиция за бързо избиране, като натиснеш и задържиш бутон "2" направо тръгва да го избира.
Подробност - автоматичното заключване на дисплея трябва да е изключено, както и входящите обаждания.
Също така е добре тоя номер да не си го давал на никого и да не си го ползвал.
Друга подробност - сега пробвах и с някакъв Samsung - не става.
Още една подробност - до преди време GSM-ите бяха два вида - NOKIA и други.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: