Честно казано и на мен предложението за изкупуване на котела в началото на зимата ми се струва безумно. Виж ако бяха предложили да върнат парите след края на отоплителния сезон бих казал че постъпват по европейски. В момента просто извиват ръцете на клиента.
XpacTa написа:Честно казано и на мен предложението за изкупуване на котела в началото на зимата ми се струва безумно. Виж ако бяха предложили да върнат парите след края на отоплителния сезон бих казал че постъпват по европейски. В момента просто извиват ръцете на клиента.Привет!
Правя едно уточнение - предложението на ГРЕЙКО ВКЛЮЧВА опцията за обратно изкупуване след отоплителния сезон. ТОВА Е ЖЕСТ, КОЙТО ОЦЕНЯВАМ ВИСОКО!
Чак ме е яд, че не реагираха адекватно веднага, ами трябваше да бъдат провокирани. Чадърът, който слагат над дистрибуторите си (в частност на "НОРБАС") им играе лоша шега. Сега волно или неволно се стигна до уронване имиджа на производителя заради неадекватните реакции на дистрибутора (и вероятно недостатъчно прецизен контрол от страна на производителя при окомплектоването).
С риска пак да се повторя, ще кажа, че проблемите на ГРЕЙКО са в контрола на окомплектоването, в контрола на качеството, в логистиката, в администрирането и в дистрибуцията. Да, имат доста кусури и с качеството, но . . . ако за мен са силно казано сериозни, за повечето потребители са пренебрежими.